Çözüldü Epic Games Ödül sistemi bitti mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam göremedim ana sayfada falan. Nereden teyit edebilirim acaba hocam ilgili linki paylaşır mısınız?
Oyun satın alma ekranına gelince gözüküyor hocam. Kanıt isterseniz fotoğraf attım.

Dosya Ekleri

• 1764692195532.png
    1764692195532.png
    66 KB · Görüntüleme: 16
Çözüm
Hocam göremedim ana sayfada falan. Nereden teyit edebilirim acaba hocam ilgili linki paylaşır mısınız?
Hocam siz oyun alınca %20'liği iade etmiyor mu o sistem? Oyun almadan zaten faydalanamazsınız yani kısaca. Kupon veya onun gibi daha öncesinde verilebilecek bir şey değil o.

Hocam siz oyun alınca %20'liği iade etmiyor mu o sistem? Oyun almadan zaten faydalanamazsınız yani kısaca. Kupon veya onun gibi daha öncesinde verilebilecek bir şey değil o.

Direkt iade eden bir sistem de değil. Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün sonra bakiyeye aktarılıyor.

Oyun satın alma ekranına gelince gözüküyor hocam. Kanıt isterseniz fotoğraf attım.
Çok teşekkür ediyorum hocam, fark etmemişim. Bir de bir sonraki indirim dönemi ne zaman olur acaba bilginiz var mı?

Yok kampanyalar kısmında falan yazıyordu ya ondan sordum göremeyince. Varmış bu arada evet teşekkür ederim.

Direkt iade eden bir sistem de değil. Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün sonra bakiyeye aktarılıyor.
Evet biliyorum hocam teşekkürler.

Doğru hatırladınız hocam bende yazmayı unutmuşum. Bu iadeyi yaparken Epic Games'in "Epic Ödülleri" denilen sistem üzerinden, aynı Steam bakiyesi gibi Epic hesabında kalıyor para. Ben Fortnite Tayfasına her ay abonelik ödediğim de Epic Ödülleri yine belli süreden sonra geliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı