Ödüllü Yarışma Fikri

Bir de tap ona ya. Böyle fanboylardan çok nefret ederim. Sanarsın dünyada başka bir şey yok. Fikirlerinize saygılıyım ama sıktı artık.
Tapmadigimi nerden biliyorsun? 🤭 Şakayı bırakırsak. Ben fanboy falan değilim. Sadace beğendiğim bir şarkıcı. Başka özel sebeblerim de var. Ama olmazsa olmazım değil. İnsanları eğlendiriyor ve gırgır şamata yapıyoruz böyle. Neden bu kadar sinirlendin anlamadım?

Ayrıca sitede ''Göz Ardı Et'' seçeneği mevcut. Üstüne tıklayıp ''Göz Ardı Et'' dersen hiçbir mesajımı görmezsin.
 
Farklı ülkelere göre farklı fiyat politikaları var, eğer Türkiye'de değilsen sorun ondan kaynaklanabilir.
Steam üzerinden kod olarak attım.👍
Kral dostum sorun yok hallettim emeğine sağlık, uğraştın o kadar:) Türkiye'deyim valla İstanbul'dayım ama hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım cidden şaşırdım.
 
Yeni arkadaş olduğunuzdan olabilir.
Belki. Oyun yollama işinde sorun olmamıştı ama cüzdan işinde belki senin dediğin gibi ayrıcalıklı bir durum vardır. Neyse çözdük sorun yaratmadan önemli olan o.
 
Kral dostum sorun yok hallettim emeğine sağlık, uğraştın o kadar:) Türkiye'deyim valla İstanbul'dayım ama hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım cidden şaşırdım.

Rica ederim, güle güle kullan dostum🙂 | Berhan haklıysa ödülleri yine kod olarak vermem gerekecek.
O yüzden uğraşmış sayılmam. 👍

Yeni arkadaş olduğunuzdan olabilir.
Direk oyun olarak da hediye edilebilirdi.

Eğer bunun için kısıtlama yapıyorlarsa saçma olmuş. Paramızla bir meblağ alıyoruz ve başka bir kullanıcıya aktarıyoruz. Üzerinden kar elde etmiyoruz sonuçta.

Hediye kartı olarak konuştum en başta, o yüzden bunun dışına çıkmak istemem.
Özgürlük gibisi var mı? Neden sevmediği bir oyunu almak zorunda bırakayım.
Belki üzerine ekleme yapıp farklı bir şey alacak ya da indirimleri bekleyecek.

Sponsorunuza güvenin, o her şeyi çözer🤣😎
 
Berhan haklıysa ödülleri yine kod olarak vermem gerekecek.
Tuhaf bir sistemmiş. Bence saçma ama n'aparsın. En azından aldığın sitenin güvenilirliğini test etmiş olduk. Oradan temin edebilirsin güvenle;)

Oyun hediyesi iyi değil ya. Seveni vardır sevmeyeni vardır. Ben de olsam parasını veririm ne yaparsa yapsın. Gönlü ne isterse yani:)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı