Video Öğrenci dostu oyuncu monitörü Gigabyte GS27QC'i inceledik. Bu fiyata bu performans, dikkate değer!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Öğrenci dostu oyuncu monitörü falan değil. SRGB'nin standartlarını bile karşılayamamış. Rtings de icelemesi var. Parlaklığı 220 nit ile oled seviyesinde. Tepki süresi de kötü. Ghosting sorunlu bu monitör. Bana kalırsa kazık olup iyi olan monitörleri övün daha iyi, en azından kullanıcı memnun kalıyor, kötü monitörleri övmek bin kat daha kötü bence.

Daha ucuza H27T22C var. Renk gamutu %90 DCI-P3 coverage, %125SRGB volume, 1200:1 kontrast ve 390nit parlaklık. Parlaklık ve renk olarak ezip geçiyor. Hız olarak da ghosting sorunu yok. İPS panel olduğu için görüş açıları da iyi. Sırf kontrasttan ötürü bu leş gibi monitör alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Desktop Screenshot 2025.09.01 - 19.19.57.23.png
Desktop Screenshot 2025.09.01 - 19.19.45.33.png

Bir de şu ghosting testini düzeltseniz keşke. Hiç bir şey anlaşılmıyor videoda. Ben ufoyu göremiyorum ki ghosting olup olmadığını anlayayım?
Desktop Screenshot 2025.09.01 - 19.29.19.31.png

Ghosting testi böyle yapılır. Ghosting olup olmadığı alttaki video da anlaşılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı