Öğrenci ekonomisi

OneDie

Kilopat
7 günlük bir tatile girdik dün gitar kursum vardı çıkışında kitapsana gitmek istedim 7 günlük tatilde kaynak kitap almak istedim ya cebimde 55 lira vardı kaynak kitap için az olamaz diye düşündüm 5lira da yol parası ayırdım. Gittim kaynak kitaplara baktım 10.sınıfım bu arada. Bir kaynak 69 lira olabilir mi 50 TL olabilir mi bir öğrenci cep harçlığıyla bir kaynak alamiyacaksa neden yaşıyoruz ki kişisel gelişim kitabına baktım 55 liraydı çok istediğim "meraklısı için casuslar kitabı" alacaktım o da 50 lira mı neydi yani dolar 10 lira olmuş neden geleceğimizi düşünüyoruz ki şu an hayatımızı idame ettiremiyorken öğrenciye çalış diyorlar e ders kitaplarından ders bile işlemıyorlar kaynak kitap alalım diyoruz alamıyoruz e nasıl çalışacak bu öğrenci elde avuçta bir şey yok. Geleceğimiz öğrencilerimiz diyorlar ya hayret ediyorum ne kadar rahat söylüyorlar nasıl rahat uyuyolar aklım almıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hıncını ve hırsını seçimlere sakla. O pusulaya o kadar sert vur ki sıra ortadan ikiye ayrılsın bütün koridorda yankılansın. Şu saatten sonra tavuk dürüm aday olsa ona oy vermeyi planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı