Öğrenci için MacBook mu iPad mi?

lalik

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, üniversite öğrencisiyim ve bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Bölümüm tarih ve bol bol araştırma makale sunum işlerim oluyor. Sizce bu kriterlerde hangisi daha mantıklı? Bir de Apple'ın kendi sitesinde öğrenci indirimiyle MacBook Air M.2 ve AirPods Pro 2. nesil 40 bin civarına geliyor, iPad tarafında ise M.2 iPad Air magic keyboard Apple Pencil Pro ve AirPods 3. nesil de 40 bin civarında. Sizce hangi taraf daha mantıklı?

Huwei tabletini kullanarak söylüyorum not almak çok daha kolay onunla ders çalışma konusunda çok rahat edersiniz.

Kalem kullanmayacaksan Mac.

Kalemi yazılı notlar için kullanmayı düşünüyorum aslında.

Huwei tabletini kullanarak söylüyorum not almak çok daha kolay onunla ders çalışma konusunda çok rahat edersiniz.

Peki tabletin şarjı ne kadar süre gidiyor ortalama çünkü ben bayağı uzun soluklu işler yapacağım eğer iPad alır isem.

Eğer bilgisayarda yapıp tablette yapamayacağınız bir işiniz yoksa tablet daha mantıklı.

Sunum yapacağım zaman projeksiyonu nasıl kullanabilirim iPad için.

HDMI kablo bağlantısı var diye biliyorum ekranı direk HDMI ile yansıtabilirsiniz 3. parti uygulamalar ile de oluyor ama almadan önce internet üzerinden bir araştırsanız iyi olur özelliği kullanmadığım tam olarak için bilmiyorum.

Huawei tabletimi ben genelde video ve not için kullanıyorum bir günde 5 saat rahat notlar ve video çözüm yapabilirsin projeksiyonuda Bluetooth'la halledebilrisin galiba projeksiyona hiç bağlanmadım.

üniversite için bence çizim yapmak dışında mac daha mantıklı hem daha uzun ömürlü hemde macos m2 için gayet yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…