Öğrenci için tablet önerisi

Daha fazla  
Merhaba öğrenciyim ve uzun ömürlü güzel bir tablet arıyorum. Biraz araştırdım markaları Samsung ve Apple arasında kaldım. İki modelin de linklerini bırakırım, yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s10-12gb-256gb-sm-x820-p-HBCV0000702FVD 26.999 TL
APPLE 11 inç iPad Air M2 Wi Fi 128 GB Tablet Uzay Grisi MUWC3TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt 24.600 TL

Yazmayı unutmuşum, iPad alırsam daha buna 3-5 bin lira daha vererek kalem almam gerekecek onu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Telefonunun markası Apple ise iPad al, Samsung ise Tab S10+ al. İkisinden birini tercih edebilirsiniz, hatta ders çalışmak için bunlar fazla güçlü.

samsung iyidir çünkü ipad bayağa hassas ve tamiri çok para ediyor (materyalleri ince dayanmayabilir)

samsung seni rahatlatır belki

katılıyorum, telefonunuzun markası ne ise o marka alın. Ekosistem önemli.
iki tablet de aşırı güçlü. sade ders için bunlar aşırı güçlü. daha düşük lere inebilirsiniz bütçeniz varsa alın tabi.

Üniversite ders ve çizim için kesinlikle iPad.

Şu anda 10. sınıfım ve bitti sayılır zaten 2. dönemdeyiz ve üniversite döneminde de kullanmak istediğim için güçlü bir model seçmek istedim. Ayrıca samsung modeli yeni çıktığı için 6 yıl güncelleme desteği de var işimi görür gibi

normal bir tane alın, üniversiteye geçince ikinci elden satip başka bir tane alın. Ben böyle yapardım ve yaptım da. bunlar tepe model olduklarından fiyatları pahalı oluyor.
her şey bütçe meselesi

Siz 10. sınıf siniz. Ben üni 3 um ve 4. sınıfa geçecem. matepad pro 10.8 kullanıyorum. Ha param var nereye harcasam diye dusunseydim elbette en tepe modelde bakarım ama gerek duymadım ve o kadar bütçeye de gerek yok.

tabS8 veya s9fe, matepad 11.5 falan hayli hayli işinizi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…