Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 1 Kasım 2023 #1 Başlıkta da yazdığı gibi öğrenci akbilimi kartımı kaybettim. Ne yapmam gerekiyor?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 1 Kasım 2023 #2 Evde olduğunu düşünmüyorsan mobil uygulamasından iptal et.
Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 1 Kasım 2023 #3 sukuterkopke dedi: Evde olduğunu düşünmüyorsan mobil uygulamasından iptal et. Genişletmek için tıkla... Uygulama kullanmıyordum ki
sukuterkopke dedi: Evde olduğunu düşünmüyorsan mobil uygulamasından iptal et. Genişletmek için tıkla... Uygulama kullanmıyordum ki
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 1 Kasım 2023 #4 Signedx dedi: Uygulama kullanmıyordum ki. Genişletmek için tıkla... 153'ü ara kartı kaybettiğini belirt onlar kapatacaklardır, sonrasında kart çıkartma ücreti olarak 80₺ ödeyip yeni kart çıkarttırabilirsin. Kaybolan kartın içindeki bakiyeyide geri alabiliyorsun.
Signedx dedi: Uygulama kullanmıyordum ki. Genişletmek için tıkla... 153'ü ara kartı kaybettiğini belirt onlar kapatacaklardır, sonrasında kart çıkartma ücreti olarak 80₺ ödeyip yeni kart çıkarttırabilirsin. Kaybolan kartın içindeki bakiyeyide geri alabiliyorsun.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 1 Kasım 2023 #5 Signedx dedi: Başlıkta da yazdığı gibi öğrenci akbilimi kartımı kaybettim. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Arayıp iptal ettir ve daha sonra tekrar başvur ister online ister bayilere giderek.
Signedx dedi: Başlıkta da yazdığı gibi öğrenci akbilimi kartımı kaybettim. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Arayıp iptal ettir ve daha sonra tekrar başvur ister online ister bayilere giderek.