Çözüldü Öğrenci kartı kaybolduktan sonra bulan kişi kullanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sot enjoyer

Hectopat
Daha fazla  
Öğrenci işleri kapandığı için bu saatte ve yarında tatil olduğu için en erken perşembe günü öğrenci işlerine gidip kart bastırabilirim. Merak ettiğim kartı yeniledikten sonra eski kartı farz edelim ki biri buldu, bulan biri kartı kullanabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni kart basıldıktan sonra eski kart kullanıma kapatılır, eski kartı bulan kişi toplu taşımada indirimli olarak kullanamaz. İndirimli öğrenci hakkınız yeni karta geçer. Öğrencilik hakkınız yeni karta geçeceği için turnikelerden geçerken de o kartı kullanacaksınız.
Yeni kart basıldıktan sonra eski kart kullanıma kapatılır, eski kartı bulan kişi toplu taşımada indirimli olarak kullanamaz. İndirimli öğrenci hakkınız yeni karta geçer. Öğrencilik hakkınız yeni karta geçeceği için turnikelerden geçerken de o kartı kullanacaksınız.

Çözüm

Kartı yenileyince eski kart sistemden iptal olur.
Bulan kullanamaz yani için rahat olsun.

İptal olur otomatik eski kart.

Son düzenleme:
@roxy1881, konuda bahsi geçen üniversitenin verdiği öğrenci kartı. Üniversitenin verdiği öğrenci kartını uygulamadan nasıl iptal edecek? Onu anlayamadım.

Eski kart kapaniyor hocam. Eger birisi bugün bulursa kullanir.

Çelişti söylediklerniz hocam ama kapanıyor diye anladım.

İndirimli öğrenci dediğiniz yemekhane falan mı hocam.

Hepinize cevapları için teşekkür ediyorum.

@roxy1881, konuda bahsi geçen üniversitenin verdiği öğrenci kartı. Üniversitenin verdiği öğrenci kartını uygulamadan nasıl iptal edecek? Onu anlayamadım.
Üniversitenin verdiği kart nasıl oluyor?

Çelişti söylediklerniz hocam ama kapanıyor diye anladım.

İndirimli öğrenci dediğiniz yemekhane falan mı hocam.

Hepinize cevapları için teşekkür ediyorum.
Senin dediğin Belbim kartımı? Mavi öğrenci kartı olan ben onda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…