Öğrenci koçu ile çalışmak mantıklı mı?

ahmetmehmet22

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben LGS'ye hazırlanıyorum ve 7.sınıfım. Kendime sağlam gitmek için öğrenci koçu almayı düşünüyorum. Çünkü biriyle çalışınca daha disiplinli oluyorum. 4 ay 800 TL teklif ettiler sizce alınır mı? Disiplinli bir şekilde birinin kontrolünde çalışmak daha mantıklı geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz birisi okul rehber öğretmeni dedi ama rehber öğretmen hele pandemi sürecinde, Online da olsa benimle birebir ilgilenemez. Sadece 1 ders programı hazırlar o kadar. Bence ama sormadım ben senin koçun olurum der mi bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben LGS'ye hazırlanıyorum ve 7.sınıfım. Kendime sağlam gitmek için öğrenci koçu almayı düşünüyorum. Çünkü biriyle çalışınca daha disiplinli oluyorum. 4 ay 800 TL teklif ettiler sizce alınır mı? Disiplinli bir şekilde birinin kontrolünde çalışmak daha mantıklı geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz birisi okul rehber öğretmeni dedi ama rehber öğretmen hele pandemi sürecinde, Online da olsa benimle birebir ilgilenemez. Sadece 1 ders programı hazırlar o kadar. Bence ama sormadım ben senin koçun olurum der mi bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Onu 8.sınıfa geçerken yapmalısın ben 8.sınıfım ve 7.sınıfta yapma parana yazık olur ama 8.sınıfa geçince okulun ilk günü inşallah korona olmaz ise hemen ilk gün tut koçu.

Onu 8.sınıfa geçerken yapmalısın ben 8.sınıfım ve 7.sınıfta yapma parana yazık olur ama 8.sınıfa geçince okulun ilk günü inşallah korona olmaz ise hemen ilk gün tut koçu.
Hocam ama 7 den sıkı tutsam daha iyi olmaz mı?
1 yıl gittim zerre faydasını görmedim şahsen para tuzağı sadece günde şu kadar soru çözün diyorlar. Bana 50 TL verin aylık ben size plan yaparım. 😀
Hocam açıkçası şöyle bir şey var dersimi ve ödevimi kontrol edecek biri olunca ben daha iyi yapıyorum tek plan değil olay sizden ne kadar aldılar aylık?

Hocam ama 7'den sıkı tutsam daha iyi olmaz mı?

Hocam açıkçası şöyle bir şey var dersimi ve ödevimi kontrol edecek biri olunca ben daha iyi yapıyorum tek plan değil olay sizden ne kadar aldılar aylık?

Hocam ben 3 yıl önce gitmiştim 100 liraydı aylık şu an aylık 200 TL normal bence.

Ben koçsuz çalışmıştım, biraz sizin kişiliğiniz ile alakalı.

Para fazlaysa mantıklıdır diye düşünüyorum. Bende 7. sınıftayım ve şuanlık kendi kendime program hazırladım, birinin beni zorlamasındansa kendi kendime yapmayı tercih ederim daha verimli olur.

Birde internetten tutacağım koçu
Mantıksız. Eğer o seni çalıştıracaksa çok mantıksız. İlk olarak kendi isteğinin ve disiplininin olması lazım.
Kendi isteğim ve disiplini var çok şükür fakat şöyle birinin beni takip edince daha sık ve sağlam ilerleyeceğimi düşünüyorum sizce de öyle değil mi? Daha sağlam ilerlemiş olmaz mıyım? Diyorum acaba benimki heves mi emin de olamadım açıkçası me yapacağımı bilmiyorum:)
Para fazlaysa mantıklıdır diye düşünüyorum. Bende 7. sınıftayım ve şuanlık kendi kendime program hazırladım, birinin beni zorlamasındansa kendi kendime yapmayı tercih ederim daha verimli olur.
Aslında koçlar zorlamazlar ki sadece daha disiplinli çalışmanı sağlarlar:) Nerelisin bu arada.Bir de benim hedefim tam puan ve ona göre çalışıyorum 493 ün altında kesinlikle almamam lazım Allahın izniyle hedef meselesi galiba biraz da ne dersin?

Eğer içinde istek varsa koçtan kat kat iyi çalışırsın. Koç boşa para kardeşim onun yerine dershaneye git en azından eğitim veriyorlar asıl disiplin orada.
Hocam ama 7'den sıkı tutsam daha iyi olmaz mı?

Tabii ki sıkı tut erken alışman daha iyi ama koç ile değil kendin çalış çünkü LGS de sana koç yardım etmeyecek sen kendin işi bitireceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı