Öğrenci koçu ile çalışmak mantıklı mı?

ahmetmehmet22

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben LGS'ye hazırlanıyorum ve 7.sınıfım. Kendime sağlam gitmek için öğrenci koçu almayı düşünüyorum. Çünkü biriyle çalışınca daha disiplinli oluyorum. 4 ay 800 TL teklif ettiler sizce alınır mı? Disiplinli bir şekilde birinin kontrolünde çalışmak daha mantıklı geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz birisi okul rehber öğretmeni dedi ama rehber öğretmen hele pandemi sürecinde, Online da olsa benimle birebir ilgilenemez. Sadece 1 ders programı hazırlar o kadar. Bence ama sormadım ben senin koçun olurum der mi bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sıkı çalışmalıyız dostum aynen öyle hedef meselesi, Hatay'da yaşıyorum ve 485 puan üstünü hedefliyorum. Koç olayı 8. sınıfta daha sağlıklı olabilir.

Tabii ki sıkı tut erken alışman daha iyi ama koç ile değil kendin çalış çünkü LGS de sana koç yardım etmeyecek sen kendin işi bitireceksin.

Bu cümleden çok etkilendim haklısın. Ben sadece daha iyi çalışıp LGS de daha iyi yaparım diye düşünmüştüm çocukluğumdan beri ders yaparken hep birileri başımda durmuş ve ben öyle yapmaya alışmışım. Şimdi bu etki biraz azaldı bende alışınca yine yanımda ve beni kontrol edecek biri olsun (sanal da olsa ) diye düşünmüştüm. Biraz daha düşüneyim bakalım şimdi 7 günlük deneme sürecindeyiz uzatıp uzatmamak benim elimde bakalım zaman ne gösterecek

Çok sıkı çalışmalıyız dostum aynen öyle hedef meselesi, Hatay'da yaşıyorum ve 485 puan üstünü hedefliyorum. Koç olayı 8. sınıfta daha sağlıklı olabilir.

Instagram'ın var mı arada beraber çalışır konuşur birbirimize sorular falan sorarız ne dersin?
Eğer içinde istek varsa koçtan kat kat iyi çalışırsın. Koç boşa para kardeşim onun yerine dershaneye git en azından eğitim veriyorlar asıl disiplin orada.
Eğer pandemi kalkarsa ve derhaneye gidersem eğer kesinlikle öyle yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…