Merhaba arkadaşlar. Ben LGS'ye hazırlanıyorum ve 7.sınıfım. Kendime sağlam gitmek için öğrenci koçu almayı düşünüyorum. Çünkü biriyle çalışınca daha disiplinli oluyorum. 4 ay 800 TL teklif ettiler sizce alınır mı? Disiplinli bir şekilde birinin kontrolünde çalışmak daha mantıklı geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz birisi okul rehber öğretmeni dedi ama rehber öğretmen hele pandemi sürecinde, Online da olsa benimle birebir ilgilenemez. Sadece 1 ders programı hazırlar o kadar. Bence ama sormadım ben senin koçun olurum der mi bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Aslında koçlar zorlamazlar ki sadece daha disiplinli çalışmanı sağlarlar Nerelisin bu arada.Bir de benim hedefim tam puan ve ona göre çalışıyorum 493 ün altında kesinlikle almamam lazım Allahın izniyle hedef meselesi galiba biraz da ne dersin?
Çok sıkı çalışmalıyız dostum aynen öyle hedef meselesi, Hatay'da yaşıyorum ve 485 puan üstünü hedefliyorum. Koç olayı 8. sınıfta daha sağlıklı olabilir.
Bu cümleden çok etkilendim haklısın. Ben sadece daha iyi çalışıp LGS de daha iyi yaparım diye düşünmüştüm çocukluğumdan beri ders yaparken hep birileri başımda durmuş ve ben öyle yapmaya alışmışım. Şimdi bu etki biraz azaldı bende alışınca yine yanımda ve beni kontrol edecek biri olsun (sanal da olsa ) diye düşünmüştüm. Biraz daha düşüneyim bakalım şimdi 7 günlük deneme sürecindeyiz uzatıp uzatmamak benim elimde bakalım zaman ne gösterecek
Çok sıkı çalışmalıyız dostum aynen öyle hedef meselesi, Hatay'da yaşıyorum ve 485 puan üstünü hedefliyorum. Koç olayı 8. sınıfta daha sağlıklı olabilir.
Eğer içinde istek varsa koçtan kat kat iyi çalışırsın. Koç boşa para kardeşim onun yerine dershaneye git en azından eğitim veriyorlar asıl disiplin orada.