Öğrenci olarak MacBook alınmalı mıdır?

MacBook öğrencilere hitap eder mi günlük kullanış açısından?

Gereksiz bir şey olur. Yazılım için vb tercih edilebiliyor fakat günlük kullanım için MacBook'un fiyatına çok saha güçlü laptoplar alırsın. ASUS, Lenovo, Casper, Huawei gibi markaların güzel günlük kullanım laptopları var.

Bölüme bağlı programlar vs. her sistemde farklı performans gösterir. Örnek olarak Adobe programları Mac'lerde daha stabil diye biliyorum.

Bende Casper Excalibur var oyun için kullanıyorum MacBook ilgimi çekti.

MacBook almaya gerek yok bence hazırda yeterli bir bilgisayarın varsa.

Bütçen varsa okul ve iş için mükemmel cihazlar. Alırsın bir Air keyfine bakarsın. Ama yazılım kullanmanı gerektiren bir öğrencilik hayatı geçireceksen Pro versiyonlara yönelebilirsin. Burada insanların Apple prestij için alınır demelerine bakma, MacOS deneyimlememiş insanlar onlar. Windows gibi çağ dışı kalmış bir sistemi asla önermiyorum. Ama dediğim gibi apple biraz bütçe meselesidir. Alabiliyorsan al.

Ve oyun mevzusu var. Gamer isen durum başka.

Sadece öğrencilik için Mac'ten hem fiyat hem de kullanışlılık açısından iyisi yok. Bunu kabul edemeyenlere uçak kaldıran tuğlalarıyla sessiz bir sınıfta iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…