Öğrenciler için Windows 10 gelmeyecek mi?

Cryptic

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Electronic Hardware Design Engineer
Şuan Windows 10 Pro 64bit kullanıyorum. Yeni sisteme temiz kurulum ile kurdum. Son derece memnun kaldım açıkçası. Etkinleştirmediğim için öğrenciler için olan versiyonunu aradım tabii. Öğrenciler için olan versiyonu DreamSpark'a gelmeyecek mi? Konuyu açmamın amacı bununla ilgili bir haber ya da bilgi bulamamış olmam. Belki kaçırdığım bir haber olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Windows 10 Education sürümü Dreamspark Premium üyelerine okulları lisans sözleşmesi yapmışsa geldi zaten. Windows 8.1 Industry Pro'nun üst sürümü açıklanmadı. Windows 10'un son sürüm olacağı düşünülürse Industry Pro'nun üst sürümü açıklanması çok düşük ihtimal. Windows 10 Education ise Windows 7'de olduğu gibi okullar ile yapılan lisans sözleşmeleri ile sağlanacak. Eskiden okula götürüp Windows yükletiyorduk. Şimdi öyle olmayacak ama Premium üye olmanız beklenecek. Amaç okullar ile lisans anlaşmaları yapmak. Windows 10'da bir kere lisans sahibi olmanız cihazın ömrü boyunca lisansın geçerli olması demek. Bütün öğrencilere bedava Windows sağlarlarsa nerden lisans ücreti alacaklar? Ayrıca öğrencilerin bilgisayarlarını kolaylıkla ailesinin kullanması mümkün. Yani ailede bir öğrenci olsa herkes onun lisansından faydalanır.

Uzun lafın kısası fazla ümitlenmeyin.
upload_2015-9-4_16-38-38.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı