Öğrenim kredisi çıktı ne yapmalıyım ?

S

Sertürk76

Ziyaretçi
Hiçbir sitede tam ve güncel bilgi bulunmadığı için bu paylaşımı yapma gereği duydum.
e-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz. Şifre ilk alındığında PTT tarafından işlem masrafı olarak 2 TL tahsil edilmektedir.
Bu işlemi yaptıktan sonra ziraat bankasına gidip form doldurun kartınızın çıkmasını bekleyin kartınız çıktıktan sonra belirlenen tarihte paranızı çekebilirsiniz.

Nasıl yapıldığını belirtmek istedim yanlış anlaşıldım galiba :) Ziraat bankasına bugün sordum kart için başvurular şubatta başlıyor.

Nasıl yapıldığını belirtmek istedim yanlış anlaşıldım galiba :) Ziraat bankasına bugün sordum kart için başvurular şubatta başlıyor.

Başlıktan ötürü öyle oldu biraz kardeş :) Şubat geç değil mi ya biz geçen sene açıklanır açıklanmaz E-devlet şifresi işlemlerini yapıp kartı aynı gün teslim almıştık bankadan.

Başlıktan ötürü öyle oldu biraz kardeş :) Şubat geç değil mi ya biz geçen sene açıklanır açıklanmaz E-devlet şifresi işlemlerini yapıp kartı aynı gün teslim almıştık bankadan.
Bankaya gittim sordum şubatta başlıyor denildi bana 2 ayın parasını birlikte alacakmışız galiba önceden e-devlet şifresini alıp işlemleri yapanlar daha erken alacak sistem geç işlediği için böyle olacakmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı