C/C++ Öğreniyorum { Gün 3 }

Aynen öyle abi. Çok doğru konuşmuşsun. Helal...

YouTube'da videolar var. Hocalarını dinlemeden önce bol bol video izle ve hasta durumu hakkında çıkarımlar yap.

Bende böyle bir dile başlamayı düşünüyorum. Fakat kendime güvenim 0. Ne önerirsiniz yeni başlayan biri olarak?
Başlangıç olarak C/C++ ile başlamak çok zor seçim olur ve yazılımdan soğuyabilirsiniz.
Phyton veya C#(C++++) ile başlayın benim tavsiyem C# çok basit ve en gelişmiş dillerden biridir.

Başlangıç olarak C/C++ ile başlamak çok zor seçim olur ve yazılımdan soğuyabilirsiniz.
Phyton veya C#(C++++) ile başlayın benim tavsiyem C# çok basit ve en gelişmiş dillerden biridir.
Java da olabilir. Cunku Java super bir dil.

Java en cok kullanilan ilk 5 dil arasinda oldu hep. Su an da oyle. C# faha cok kullaniliyor birde.
Sonuç olarak ikiside birbirine çok benziyor ikisiyle de başlanılabilir ama şuan en çok önerilen 2 dil phyton ve c# hocam.

Sonuç olarak ikiside birbirine çok benziyor ikisiyle de başlanılabilir ama şuan en çok önerilen 2 dil phyton ve c# hocam.
Benzeme konusunda temel syntax. Diger konularda kullanim farkliklari artar bayagi. Ornek anotasyonlar, kapsulleme falan yapmak.

Tamamen ezberden öneriler. Biri C++ zor, Python kolay demiş diye bir süredir herkesin ağzına yapışmış Python'la başla. Programlamada temellerin dilden ibaret olmadığını unutuyor gibi herkes anlamsız bir şekilde.

Sonra a dilinde yaptığı işi b dilinde yapmak için sıfırdan programlama öğrenmenin gerektiğini düşünen bir güruh çıkıyor ortaya.

Hocam yani C++ "başlangıç için" C++++'tan daha mı uygun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…