C/C++ Öğrenmek için Türkçe kaynak onerisi

C++ öğrenmek isteyen birinin başlayabileceği Türkçe kaynaklar nedir? Hangisi en sağlıklı olur?

Bu tür kanallara bakabilirsin ayrı yeten
Udemy kursları.
Veya kitaplar ya da
İnteraktif platformlar da olabilir.
Patika. Dev.
BTK Akademi gibi
Eğer görsel öğrenmeyi seviyorsan, YouTube dersleri ve patika. Dev başlangıç için ideal.
Daha derinlemesine ve teori ağırlıklı öğrenmek istersen, Ahmet Aksoy'un kitabı veya bjarne Stroustrup'un çevirisi en sağlıklı seçim olur.
Uygulama ağırlıklı çalışmak istersen, Udemy kursları veya BTK Akademi tercih edilebilir.

teşekkürler, anlık olarak BTK Akadamiden başladım. Kurs bittiğinde önerilerinizi değerlendireceğim.
Udemy kursları.
Veya kitaplar ya da
Patika. Dev.
BTK Akademi gibi
Eğer görsel öğrenmeyi seviyorsan, YouTube dersleri ve patika. Dev başlangıç için ideal.
Daha derinlemesine ve teori ağırlıklı öğrenmek istersen, Ahmet Aksoy'un kitabı veya bjarne Stroustrup'un çevirisi en sağlıklı seçim olur.
Uygulama ağırlıklı çalışmak istersen, Udemy kursları veya BTK Akademi tercih edilebilir.

Udemy kursları.
Veya kitaplar ya da
Patika. Dev.
BTK Akademi gibi
Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın, okulda da çalışabilmek ve dediğiniz gibi derine inmek için bjarne Stroustrup'un çevirilmiş kitabına baktım fakat bir sonuç bulamadım. Aynı şekilde Ahmet Aksoy'un da C+ + odaklı bir kitabını bulamadım. Cahiliğimi mazur görün, yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı