Öğretmen 120 sayfa ödev verdi

Düşüncesi doğru falan değil. Bak bir öğretmen olarak söylüyorum, bu yöntemle çocuklar hiçbir şey öğrenmez, kitap boş boş karalanır ve ileride belki çözeceği soruları çöpe atmış olurlar. Kontrol edeceğim derken hocanın kendisi de yorulur. Mantıksız ve art niyetli bir hareket.

Ama bu öğretmene ceza vs verilmesini gerektirmez. Bahsettiği gibi fiziksel şiddet falan oluyorsa ayrı tabii.

Dayak falan attığı yoktur, sinirini yalan söyleyerek çıkarman doğru değil.

Dayak falan attığı yoktur, sinirini yalan söyleyerek çıkarman doğru değil.

Okulun ilk haftası sınıftaki birisine uçan tekme attı hadi diyelim onun haklı bir nedeni var. Burada benim zoruma giden şey zaten yazılı olan bir şeyi baştan yazmak ki zaten sınıftakiler sınava 90'a kadar çalıştığı için her şeyi iyi biliyoruz genel olarak sınavda dökülmemizin nedeni ise kitapta yazanların aynısı oraya yazmamız gerekmesi ki hoca bize sınavda genel olarak çıkacak konuları da söylemedi sadece sayfa aralığını söyledi ve bizim yüksek almamız için 90 sayfayı noktasına kadar ezberlememiz lazım buna göre mantıken.

Ders bilgisayar teknolojilerinin temelleri bu ders ile ilgili bir soruların olduğunu sanmıyorum ki dediğim gibi hocanın derse geldiği bile yok 1. dönemin başından beri ders işlemdi 1 konu bile anlatmadı her ders yatıyoruz nadiren hoca geliyor sırayı önüne çektirtiyor ayaklarını uzatıyor telefonla oynuyor.

Son düzenleme:
O hoca denen insan bozması eğer dayak atıp sizi rencide ediyorsa sessiz kalma. İlk önce kendi aranızda sorunu çözmeye çalışın. Olmazsa Millî Eğitim Müdürlüğü'ne gidip şikayette bulunun. İlk 2 ay adam olup yine eski gibi olmaya başladıysa velilerimizi çağırın güzel bir dayak artırın. Ayrıca bu hoca ne öğretmeni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…