Merhaba arkadaşlar, öğretmen için yazıcı önerisi soracaktım. Kendi incelemelerim sonucunda devamlı kullanılcağı için kartuşlu yazıcı masraflı olabileceği kanaatine vardım. Bundan dolayı mürekkep tanklı yazıcı bakıyorum şu 3 modelin arasında kaldım. Sizce aralarında bir fark var mı hangisini almak daha mantıklı. Bana kalırsa kullanım kolaylığı pratikliği daha önemli doğuda görev yapan kardeşim için alacağım okullarındaki yazıcı devamlı bozuluyormuş yenileme yapılmıyormuş ondan dolayı öğretmenlerde kendine yazıcı almış bireysel işleride olduğu için.
HP SMART TANK 580 FOTOKOPİ,TARAYICI,Wi-Fi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (1F3Y2A) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HP SMART TANK 585 FOTOKOPİ,TARAYICI,Wi-Fi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (1F3Y4A) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
580 ve 585 arasında sadece renk farkı var. Belirli bir süre kullanılmadığında mürekkepli cihazların hepsi tıkanma yapar. 2-3 günde bir renkli çıktı almaya özen gösterin. Ayrıca epson tavsiye ederim.