baran taşdemir
Megapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, öğretmen için yazıcı önerisi soracaktım. Kendi incelemelerim sonucunda devamlı kullanılcağı için kartuşlu yazıcı masraflı olabileceği kanaatine vardım. Bundan dolayı mürekkep tanklı yazıcı bakıyorum şu 3 modelin arasında kaldım. Sizce aralarında bir fark var mı hangisini almak daha mantıklı. Bana kalırsa kullanım kolaylığı pratikliği daha önemli doğuda görev yapan kardeşim için alacağım okullarındaki yazıcı devamlı bozuluyormuş yenileme yapılmıyormuş ondan dolayı öğretmenlerde kendine yazıcı almış bireysel işleride olduğu için.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Bu ikisi arasındaki farkı belirtebilir misiniz?
www.vatanbilgisayar.com
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
EPSON ECOTANK L3256 FOTOKOPİ, TARAYICI, WiFi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (C11CJ67407) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
EPSON ECOTANK L3256 FOTOKOPİ, TARAYICI, WiFi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (C11CJ67407) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HP SMART TANK 580 FOTOKOPİ,TARAYICI,Wi-Fi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (1F3Y2A) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HP SMART TANK 580 FOTOKOPİ,TARAYICI,Wi-Fi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (1F3Y2A) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu ikisi arasındaki farkı belirtebilir misiniz?
HP SMART TANK 585 FOTOKOPİ,TARAYICI,Wi-Fi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (1F3Y4A) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HP SMART TANK 585 FOTOKOPİ,TARAYICI,Wi-Fi MÜREKKEP TANKLI YAZICI (1F3Y4A) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.