Öğretmen için 5 bin TL yazıcı önerisi

Bütçe
5000 TL aşağı yukarı

baran taşdemir

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öğretmen için yazıcı önerisi soracaktım. Kendi incelemelerim sonucunda devamlı kullanılcağı için kartuşlu yazıcı masraflı olabileceği kanaatine vardım. Bundan dolayı mürekkep tanklı yazıcı bakıyorum şu 3 modelin arasında kaldım. Sizce aralarında bir fark var mı hangisini almak daha mantıklı. Bana kalırsa kullanım kolaylığı pratikliği daha önemli doğuda görev yapan kardeşim için alacağım okullarındaki yazıcı devamlı bozuluyormuş yenileme yapılmıyormuş ondan dolayı öğretmenlerde kendine yazıcı almış bireysel işleride olduğu için.

Bu ikisi arasındaki farkı belirtebilir misiniz?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

İkisi de gayet güzel markalar ikisinin de satışını yapıyorum Epson'un parçaları bir tık daha pahalı ama ikisinin de servis ağı gayet var.

Büyük ihtimal hp alıcaz hp 580 ile 585 arasındaki fark nedir acaba açıklayıcı bir şey bulamadım

Bu arada arkadaşlar mürekkep tanklı yazıcı belli bir süre kullanılmayınca tıkanma sorunu vs yaşatır mı ?

Son düzenleme:
Büyük ihtimal hp alıcaz hp 580 ile 585 arasındaki fark nedir acaba açıklayıcı bir şey bulamadım

Bu arada arkadaşlar mürekkep tanklı yazıcı belli bir süre kullanılmayınca tıkanma sorunu vs yaşatır mı ?
580 ve 585 arasında sadece renk farkı var. Belirli bir süre kullanılmadığında mürekkepli cihazların hepsi tıkanma yapar. 2-3 günde bir renkli çıktı almaya özen gösterin. Ayrıca epson tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı