Öğretmen için MacBook mu? iPad mi?

Çok teşekkür ederim hocam, dosyalamanın olabileceğini düşünmemiştim açıkçası, daha evvel görmedim çünkü nasıl yapıldığını falan

Macbookta ne gibi programlar var hocam ekstra olarak öğretmenler için?

Bir de iPad tarafında ki Word ve Powerpoint uygulamaları daha mı basit Mac tarafına göre? Basitten kastım uygulama içerisinde ki seçeneklerin ve yapılabileceklerin kısıtlı olması

MacBook almayın MacOS kullanacaksanız.

Nasıl yani hocam anlayamadım?

MacOS'un Windows veya Linux'un yanında ne avantajı var?
Hocam öncelikle cevabı yanlış vermişsiniz. MacOS sadece MacBook' ta değil, Mac mini, iMac gibi bir çok cihazın işletim sistemidir. Stabil ve kolay kullanılan bir işletim sistemi olması ayrıca avantajıdır. Şarj ömrü ise MacBooku taşınabilir kılmaktadır.

Nasıl yani hocam anlayamadım?
MacBook için MacOS kullanmayın hocam. MacOS işletim sistemi, Windows'un ve Linux'un yanında hiç gibi. Windows kullanmanızı tavsiye ederim.

Windows da kolay kullanılabilen ve çoğu sürümü stabil olan bir işletim sistemi. Ekstra olarak program desteği MacOS'tan daha çok. MacBook alabilir konu sahibi, sözüm yok. Fakat MacOS kullanmak için alacaksa almasın. Daha doğrusu, MacOS yüklü gelen ve işletim sistemi Windows olarak değiştirilemeyen Apple bilgisayarları alınmasın.

Hocam ofis programları windowstakinin aynısıdır ki zaten Macin içinde kendi ofis programları da var. Bunlar bence Microsoft Office göre daha kolay.

Kaç yıl MacOS kullandınız sorması ayıp. Çünkü ilk defa daha önce hiç Mac kullanan birinden bu denli ağır eleştiri duymadım. Program desteği daha çok olabilir windowsun evet ama bir öğretmen için ne fazlası var? Ayrıca MacOS'in işletim sistemi windowsa çevirilebiliyor.

Linux ve MacOS ile İngilizce öğretmenlerinin imtihanlarını görmemişsiniz bence. Bir de Apple bilgisayarlarının bazılarında Windows'a geçiş olmuyor.

Linux ve MacOS ile İngilizce öğretmenlerinin imtihanlarını görmemişsiniz bence. Bir de Apple bilgisayarlarının bazılarında Windows'a geçiş olmuyor.
Hangisinde olmuyor? İngilizce öğretmenlerine karşılık ne problemi var?

Hocam bende İngilizce öğretmeniyim, ne gibi problemler var?

MacBook ama normal bir Windows dizüstü bilgisayar da alabilirsiniz ikisi de işinizi görür.

Hocam bende İngilizce öğretmeniyim, ne gibi problemler var?
Bir çok yabancı yayınevi (Oxford, Royal House London vb.) Windows için e-kitap hazırlıyor. MacOS ve Linux için pek yok.

Hangisinde olmuyor? İngilizce öğretmenlerine karşılık ne problemi var?
Oxford Yayınları gibi büyük yayınevleri genellikle MacOS ve Linux için e-kitap hazırlamıyor.

Hocam arkadaşın daha önce Mac kullandığından emin değilim. İngilizce öğretmenleri ne alaka onu da anlamış değilim.
Siz ilk önce İngilizce öğretmenlerinin MacOS ve Linux dertlerini anlayın, öyle konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…