Branşınız nedir hocam? Merak ettim.Ben de öğretmenim ama alacak olsam 13" Windows PC alır yoluma bakarım.
Bence MacBook almanız daha yararlı olacaktır. Pil ömrü uzun ve bilinçli kullanımda uzun süre gidebilecek bir cihazSelam,
Sürekli kullandığım programlar;
Word, PowerPoint, canva, Outlook, web browser.
Ders planları hazırlıyorum, görseller hazırlıyorum, öğrenciler için çeşitli etkinlikler ve worksheetler hazırlıyorum.
Bu doğrultuda sizce MacBook mu almalıyım, yoksa iPad mi? iPad alırsam ona uygun klavye almalıyım ve geçen hafta magic keyboard diye bir klavye gördüm fakat fiyatı 6.000₺ civarıydı, bir klavyenin bu kadar pahalı olması garip geldi doğrusu.
- MacBook veya iPad de hazırlanan Word, PowerPoint gibi dosyalar Windows bilgisayarlarda açılır mı? Ya da tam tersi Windows'ta hazırlanan ofis programları dosyaları iPad veya MacBook'larda sorunsuz şekilde açılıp düzenlenebilir mi?
Bir de eğer iPad derseniz, iPad Air mı yoksa Pro mu belirtirseniz çok sevinirim,
Şimdiden teşekkürler.
MacOS'un Windows veya Linux'un yanında ne avantajı var?
Windows daha kolay.Yük altında stabil olması, uzun pil ömrü, güvenlik, uzun süre güncelleme desteği ve kullanım kolaylığı.
Hocam siz Bill Gates'in ortağı falan mısınız? Nasıl Windows daha kolay. Bu nasıl bir windows seviciliği hala anlamadım. Daha önce kaç yıl MacOS kullandınız merak ediyorum.Windows daha kolay.
Bir çok açıdan kolay Windows. MacOS'dan ziyade bulunması daha kolay, program çalıştırmak için kolay, özellikleri eklemek kolay...Hocam siz Bill Gates'in ortağı falan mısınız? Nasıl Windows daha kolay. Bu nasıl bir windows seviciliği hala anlamadım. Daha önce kaç yıl MacOS kullandınız merak ediyorum.
Windows özellikleri eklemek için hiç bir şekilde MacOS'tan iyi olamaz. Kaç sene MacOS kullandınız acaba?Bir çok açıdan kolay Windows. MacOS'dan ziyade bulunması daha kolay, program çalıştırmak için kolay, özellikleri eklemek kolay...