PhantomStriker
Hectopat
- Makaleler
- 1
E- Kitap konusunu tam anlamadım. Uygulama üzerinden mi kullanılıyor bu e kitaplar. PDF olarak mı?
UygulamaE- Kitap konusunu tam anlamadım. Uygulama üzerinden mi kullanılıyor bu e kitaplar. PDF olarak mı?
MacBook ama normal bir Windows dizüstü bilgisayar da alabilirsiniz ikisi de işinizi görür.
Sizi sıkmak istemiyorum ama hangi uygulama?Uygulama
Teşekkürler hocam, her gün okula götürüp getireceğim için biraz da daha rahat taşınabilir olabileceğini düşünüp IPad'e gönlüm kayıyor gibi![]()
iPad bu işler için uygun olmaz mı diyorsunuz hocam?
Hocam iPad ile de yapabilirsiiz ama ne kadar kullanışlı orası tartışılır MacBook hem kullanışlı hem de bu tür işleri rahatlıkla yapabilirsiniz diğer sorunuza gelirsek evet Windows'ta Office program dosyaları MacOS'ta çalıştırabilirsiniz.
Touch Workbook ve Touch Student's Book 1 gibi kitapların uygulamaları. Sırf bu uygulamalar için bütün okulca Linux'tan Windows'a geçmiştik mesela. Sadece Windows desteği vardı.Sizi sıkmak istemiyorum ama hangi uygulama?
Anladım hocam, aynı şekilde iPad de de açılır sanıyorum, doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.