Öğretmen için MacBook mu? iPad mi?

  • Konuyu başlatan PVH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 4B
@SkyLord06TR Siz anca kahkaha atın. Siz okuldaki İngilizce öğretmenlerini görün de öyle konuşun. Teknolojiden anlıyorum diye .exe açtırmam için bana baskı uyguladılar resmen. Sınıfça e-kitap kurma şansımız varken Linux/MacOS kullanarak bu şansı kullanamadık. Siz kahkaha atmaya devam edin, bu baskılar size değil sonuçta. MacBook ve MacOS ile hava atmaya devam edin.
 
Selam,

Sürekli kullandığım programlar;

Word, PowerPoint, canva, Outlook, web browser.

Ders planları hazırlıyorum, görseller hazırlıyorum, öğrenciler için çeşitli etkinlikler ve worksheetler hazırlıyorum.

Bu doğrultuda sizce MacBook mu almalıyım, yoksa iPad mi? iPad alırsam ona uygun klavye almalıyım ve geçen hafta magic keyboard diye bir klavye gördüm fakat fiyatı 6.000₺ civarıydı, bir klavyenin bu kadar pahalı olması garip geldi doğrusu.

- MacBook veya iPad de hazırlanan Word, PowerPoint gibi dosyalar Windows bilgisayarlarda açılır mı? Ya da tam tersi Windows'ta hazırlanan ofis programları dosyaları iPad veya MacBook'larda sorunsuz şekilde açılıp düzenlenebilir mi?

Bir de eğer iPad derseniz, iPad Air mı yoksa Pro mu belirtirseniz çok sevinirim,

Şimdiden teşekkürler.
Bence MacBook almanız daha yararlı olacaktır. Pil ömrü uzun ve bilinçli kullanımda uzun süre gidebilecek bir cihaz
 
Hocam siz Bill Gates'in ortağı falan mısınız? Nasıl Windows daha kolay. Bu nasıl bir windows seviciliği hala anlamadım. Daha önce kaç yıl MacOS kullandınız merak ediyorum.
Bir çok açıdan kolay Windows. MacOS'dan ziyade bulunması daha kolay, program çalıştırmak için kolay, özellikleri eklemek kolay...
 

Geri
Yukarı