Öğretmen öğrenciye hakaret edebilir mi?

Doğru bir üslup değil fakat hakarette değil. Öğretmenler günde bir çok öğrenci ile uğraşıyor ve günlük psikolojisini sosyal hayatı da etkileyebilir. Gergindir ve böyle agresif davranmıştır. Eğer bunu sürekli tekrar etmiyorsa şikayet edilecek bir durum değil.

+ Diğerlerinin dediği gibi, siz hakaret görmemişsiniz. Bunlar bir şey değil.
 
Hocam boş yapma hakarete girmez ama hocalarla çok fazla aranızı bozmayın bende senin gibi hocaya zıt gidiyordum hoca bana kafayı bir takti hiç suçun yokken bile bana tutanak tutuyordu gerçekten suçsuzdum en son okuldan uzaklaştırma aldım.
 
Arkadaşlar boş yapmadan önce bir hakaret vardı ve kaldırılmış anüsten çıkan maddenin ağıza girmesiyle alakalı bir hakaretti. :) Ondan sonra salak diye de bağırdı ardımdan.





Sınıftakiler 2 haftaya dediği için yapmadım hocam.


Boş yapmadan önce onur bir argo ve küfür kullanmıştı ama forum kurallarından kaldırılmış, nöbetçiyken zaten notlarımı aldım.

Hakareti belirttim.
@Strider0628 @Mehmet18
 
Arkadaşlar boş yapmadan önce bir hakaret vardı ve kaldırılmış anüsten çıkan maddenin ağıza girmesiyle alakalı bir hakaretti. :) Ondan sonra salak diye de bağırdı ardımdan.
Konu başında da bu şekilde anlatsaydınız yorumlar böyle gelişmezdi. Forum kurallarına uymayan bir dil olduğu için moderatörün kaldırması gayet doğal ve öngörülebilir.

Bahsettiğiniz şekilde işleyen bir durum için şikayetçi olabilirsiniz. Ayrıca sınıftan başkalarının da şahitliği sizi orada küçük düşürse de avantajınıza olabilir.
 
"Boş yapmadan önce onur bir argo ve küfür kullanmıştı ama forum kurallarından kaldırılmış, nöbetçiyken zaten notlarımı aldım."

Eğer böyle ise evet hakarete giriyor. Gerçi bize lisedeyken hocalarımız "***tir lan öyle mi olur o " derlerdi. Biz pek bir şey demezdik çünkü hocanın ciddi olmadan söylediğini biliyorduk. Ama onun dışında ciddi söylüyorsa elbette şikayet edin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı