Öğretmen şikayet edilebilir mi?

Ergen aklıyla düşünüyorsunuz.

Ergenler işi abartır ve haklı olmak için yalan söylerler. Şikayet etmeden önce müdüre/müdür yardımcısına/rehber öğretmene gidersin. Onlar da öğretmen ile konuşur.

Her gördüğümüz sorunu Cimer'e yazalım. Ne güzel iş.
Hocam zaten bende sizin dediğiniz gibi önce rehber öğretmene gitmesini tavsiye etmiştim fakat sizin yazdığınız yazıdan "Boşver milletin ekmeğiyle oynama" gibi bir anlam çıkıyor.

Kitap muhabbetinden Sosyal medyada başlık açıp millete dolaylı yoldan öğretmen düşmanlığı yapan sizsiniz ama ben cahil oluyorum.

Haksızlığa uğradığını düşünen kendisini sosyal medyaya yem etmez, gider şikayetini eder. Siz işi dramaya çevirmişsiniz.

Hiçbir öğretmen öğrenciye durduk yere kızmaz. Zamana yayıp unutmak varken ergenliğinize yenik düşüp İnsanların ekmeği ile oynadınız. Belki rızık keseceksiniz, o öğretmenin biraz da olsa motivasyonunu alt üst ettiniz.

35 yaşında bir abin olarak olacakları söylüyorum. O öğretmenin arkası varsa ve sendika tarafından korunuyorsa hiçbir şey çıkmayacak ama sizin adınız öğretmenler odasında konuşulacak. Herkes size temkinli yaklaşacak. Okulun hiçbir gezisine, sosyal etkinliklerine vs. kabul edilmeyeceksiniz. Aileniz devreye girecek. Babanız okula çağırılacak. Uzar gider.

20 sene sonra bunları hatırlayıp "Ne saçma işlerle uğraşmışım" diyeceksiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sosyal medyadaki "klavye delikanlıları"nın gazına geldiniz.

Mesela nasıl bir işlem yapılsın? Hapse mi girsin öğretmen? Öğretmen "Terbiyesini verdim" deyip geçecek.

Benim anladığım bariz bir dayak yok. Gururu incinmiş. Bizim de incindi zamanında. Biz kalkıp şikayet etsek babamızdan tokat yerdik. Yeni nesile yan baksan suç oluyor.
Hocam konu dayak yemek değil, zamanında dayak yemek normal birşey diye şuanki nesilin dayak yemesine gerek de yok. Nasıl öğrenci okula disiplinli bir şekilde gelip dersini dinleyip gitmesi gerekiyorsa öğretmen de aynı şekilde gelip dersini anlatıp çıkacak. Konuyu açan arkadaşın suçu ne bilmiyorum ama yazdığı özete bakarsak öğretmen onu konuştuğu için yanına çağırmış ve bir yumruğuma inersin demiş. Kimse kimseye böyle bir üstünlük taslayamaz. Hatası varsa adam gibi uyarır bir daha yaparsa tutanağını tutar işine devam eder. Öyle döverim ederim yapmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Kitap muhabbetinden sosyal medyada başlık açıp millete dolaylı yoldan öğretmen düşmanlığı yapan sizsiniz ama ben cahil oluyorum.

Haksızlığa uğradığını düşünen kendisini sosyal medyaya yem etmez, gider şikayetini eder. Siz işi dramaya çevirmişsiniz.

Hiçbir öğretmen öğrenciye durduk yere kızmaz. Zamana yayıp unutmak varken ergenliğinize yenik düşüp insanların ekmeği ile oynadınız. Belki rızık keseceksiniz, o öğretmenin biraz da olsa motivasyonunu alt üst ettiniz.

35 yaşında bir abin olarak olacakları söylüyorum. O öğretmenin arkası varsa ve sendika tarafından korunuyorsa hiçbir şey çıkmayacak ama sizin adınız öğretmenler odasında konuşulacak. Herkes size temkinli yaklaşacak. Okulun hiçbir gezisine, sosyal etkinliklerine vs. kabul edilmeyeceksiniz. Aileniz devreye girecek. Babanız okula çağırılacak. Uzar gider.

20 sene sonra bunları hatırlayıp "ne saçma işlerle uğraşmışım" diyeceksiniz.

Mesela nasıl bir işlem yapılsın? Hapse mi girsin öğretmen? Öğretmen "terbiyesini verdim" deyip geçecek.

Benim anladığım bariz bir dayak yok. Gururu incinmiş. Bizim de incindi zamanında. Biz kalkıp şikayet etsek babamızdan tokat yerdik. Yeni nesile yan baksan suç oluyor.

Hangi işlemlerin yapılacağını bana sormanıza gerek yok tck da yazılı zaten.

2. olarak sizin zamanınızda aileleriniz sizi fazla önemsemediğini en doğru kişinin öğretmen olarak biliyor olduklarını düşünüyorum, yanlış anlamayın. Yeni nesil ile ilgili bir olay değil. Kim kendi çocuğunun haksız yere ezilmesini ister ki?

Ayrıca "haksızlığa uğradığını düşünen kendisini sosyal medyaya yem etmez, gider şikayetini eder. Siz işi dramaya çevirmişsiniz." diye bir ifade kullanmışsınız. Belli ki arkadaş ne yapacağını bilememiş ve "öğretmen şikayet edilebilir mi? Diye bir konu açmış. Anlaması pek güç değil.

Napabilirdim hayat hayatımda ilk defa öyle bir şey yaşamıyorum ben öncesinde itiraf ettim beni haksız çıkardılar yalancı dediler ben öncesini denedim itiraz etmeye o yüzden sesimi çıkarmadım.

Sen bu durumu ailene anlat onlar gerekeni yapar hoca ve müdüre.

Milletin ekmeği ile oynama. Bunun vicdan azabı senin ömrün boyunca kovalar. Bir dahaki sefere daha dikkatli ol.

Sen 35 yaşındasın başkan senin aldığın eğitim ile bizimki bir değil şu anda çoğu öğretmen aldığı ekmeği hak etmiyor.

Kitap muhabbetinden sosyal medyada başlık açıp millete dolaylı yoldan öğretmen düşmanlığı yapan sizsiniz ama ben cahil oluyorum.

Hiçbir öğretmen öğrenciye durduk yere kızmaz. Zamana yayıp unutmak varken ergenliğinize yenik düşüp insanların ekmeği ile oynadınız. Belki rızık keseceksiniz, o öğretmenin biraz da olsa motivasyonunu alt üst ettiniz.

Mesela nasıl bir işlem yapılsın? Hapse mi girsin öğretmen? Öğretmen "terbiyesini verdim" deyip geçecek.

Ben hakkımı biliyorum hangi kuruma şikayet edeceğimi bilemedim bu gerçekten babam yaşında bir beyefendisiniz ama anlattıklarınız bana nedense hiç etik gelmedi "yeni nesil kavramını kullanıyorsunuz ama insanların haklarını bilmesi size niye eziklik olarak geliyor onu anlamadım siz yediniz sizi aileniz susturdu veya siz bilmiyordunuz diye bu iş böyle devam etmez ki buradaki arkadaşların hiç biride klavye delikanlısı değil bana sadece hakkımı hangi kurumda arayacağımı söylediler gerekirse ben nakilde alırım okuldan onda sorun yok ama şu dönemde bu laflarınız gerçekten çok saçma ve eğitimsizlikten başka bir şey değil gibi geliyor belki yanlış düşünüyorum ama şundan eminim sizin bence kafa düşüncenizi değiştirmeniz lazım. Çocuğunuz varsa veya olursa gerçekten yazık olur.

He öğretmen düşmanlığı bölümü geçmişim bu sözünüz bana çok saçma geldi ben sadece hocamın yaptığı hareketi nereye şikayet edebilirim diye sormuştum meğer 35 yaşındasınız bunu anlayabilmeniz gerekirdi ayrıca "terbiyesini verdim"cevabıyla hiçbir şey geçmeyecek seni burayabi yumrukta indirim kelimesimi terbiye? Sizin terbiye kavramınız bu mu?

Milletin ekmeği ile oynama. Bunun vicdan azabı senin ömrün boyunca kovalar. Bir dahaki sefere daha dikkatli ol.

Emin ol işinden atılmaz uyarı alır veya kınama alır herkes hakkıyla işini yapsaydı hiçbir şey olmazdı bunu anlamayacak birisin işte.

Son düzenleme:
Arkadaşlar böyle bir metin geldi bana ben şey anladım CİMER'e tekrardan yazacağım ama bu sefer olayı nerede geçtiğini zamanını ve şahitleri yazacağım değil mi?

''Sayın başvuru sahibi, iddialarınızla ilgili olarak olay, zaman, mekan, tanık ve benzeri somut bilgi ve belgelerle başvurmanız halinde gerekli araştırma yapılacaktır.''

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı