Elduex
Decapat
Daha fazla
Hocam zaten bende sizin dediğiniz gibi önce rehber öğretmene gitmesini tavsiye etmiştim fakat sizin yazdığınız yazıdan "Boşver milletin ekmeğiyle oynama" gibi bir anlam çıkıyor.Ergen aklıyla düşünüyorsunuz.
Ergenler işi abartır ve haklı olmak için yalan söylerler. Şikayet etmeden önce müdüre/müdür yardımcısına/rehber öğretmene gidersin. Onlar da öğretmen ile konuşur.
Her gördüğümüz sorunu Cimer'e yazalım. Ne güzel iş.
Hocam konu dayak yemek değil, zamanında dayak yemek normal birşey diye şuanki nesilin dayak yemesine gerek de yok. Nasıl öğrenci okula disiplinli bir şekilde gelip dersini dinleyip gitmesi gerekiyorsa öğretmen de aynı şekilde gelip dersini anlatıp çıkacak. Konuyu açan arkadaşın suçu ne bilmiyorum ama yazdığı özete bakarsak öğretmen onu konuştuğu için yanına çağırmış ve bir yumruğuma inersin demiş. Kimse kimseye böyle bir üstünlük taslayamaz. Hatası varsa adam gibi uyarır bir daha yaparsa tutanağını tutar işine devam eder. Öyle döverim ederim yapmaya gerek yok.Kitap muhabbetinden Sosyal medyada başlık açıp millete dolaylı yoldan öğretmen düşmanlığı yapan sizsiniz ama ben cahil oluyorum.
Haksızlığa uğradığını düşünen kendisini sosyal medyaya yem etmez, gider şikayetini eder. Siz işi dramaya çevirmişsiniz.
Hiçbir öğretmen öğrenciye durduk yere kızmaz. Zamana yayıp unutmak varken ergenliğinize yenik düşüp İnsanların ekmeği ile oynadınız. Belki rızık keseceksiniz, o öğretmenin biraz da olsa motivasyonunu alt üst ettiniz.
35 yaşında bir abin olarak olacakları söylüyorum. O öğretmenin arkası varsa ve sendika tarafından korunuyorsa hiçbir şey çıkmayacak ama sizin adınız öğretmenler odasında konuşulacak. Herkes size temkinli yaklaşacak. Okulun hiçbir gezisine, sosyal etkinliklerine vs. kabul edilmeyeceksiniz. Aileniz devreye girecek. Babanız okula çağırılacak. Uzar gider.
20 sene sonra bunları hatırlayıp "Ne saçma işlerle uğraşmışım" diyeceksiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sosyal medyadaki "klavye delikanlıları"nın gazına geldiniz.
Mesela nasıl bir işlem yapılsın? Hapse mi girsin öğretmen? Öğretmen "Terbiyesini verdim" deyip geçecek.
Benim anladığım bariz bir dayak yok. Gururu incinmiş. Bizim de incindi zamanında. Biz kalkıp şikayet etsek babamızdan tokat yerdik. Yeni nesile yan baksan suç oluyor.
Son düzenleme: