Öğretmen tutanağına dilekçe nasıl yazılır?

arda727272

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam öğretmenim bana haklı olmama rağmen tutanak tuttu ben de bir dilekçe yazmak istiyorum örnek bir tane yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternete dilekçe örnekleri yazmak bu kadar zor olmamalı. Dilekçe örneği yazarsan binlerce çıkar zaten karşına.

İtiraz dilekçesi yazacaksın. Muhattap okulun olacak. Okul idaresi almayı reddederse noter ile yollarsın, tabi noter ücret alır.
Bir ekleme yapayım, tutanak disiplin cezası vs. değildir. Öğretmenin şahit olduğu bir durumla ilgili yazılı belgedir. Kendini garantiye almak için kullanırız çoğunlukla. Yaşınızı ve hangi eğitim kademesinde olduğunuzu bilmiyorum ama ailenizden biri okula sorsa bu nedir diye daha doğru bilgi alırsınız. İdarecilik de yaptım. Okul müdürlüğü yaptım. Öğretmen, hizmetli vs. coşar, gazını alır işi çözeriz. Herkese mutlu son.
İşi resmiyete dökmeden aile vs. ile idareden bilgi alın. Tahminim idareye o kağıt ulaşmamıştır ya da çöpe gitmiştir.
Durduk yere işi resmiyete taşırsanız ne kadar doğru olmasa da o tutanakla ilgili işlemlere başlamak zorunda kalırlar. Bunu zorlamış olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı