Öğretmenime kendimi nasıl affettirebilirim?

329112

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
780
Makaleler
4
Çözümler
7
Daha bugün sınıfın futbol maçı vardı. Son dersti ve iki sınıf ve öğretmenleri maçı izlemek için dışarı çıktı. Öğretmenim hemen bir buçuk metre yanımda duruyordu ben ise arkadaşımla maç hakkında konuşuyordum. Arkadaşım bana "Ben karşı takımı tutuyorum" dedi bende "Ben ikisini de tutmuyorum" deyip sonuna ufak bir küfür ekledim. Tabii ben tamamen öğretmenin yanımda olduğunu unutmuşum daha sonra fark ettim kadın bir buçuk metre yanımda. İlk başta duymadığını umut ettim ama nafile duymuş bile. Daha sonra bana "düzgün konuş" dedi. Tabii ben o utançla hemen okulun içine kaçtım ve sınıfa gittim. Zil çalana kadar dışarıya çıkmadım.

Şimdi pek büyük sorun değil gibi gelse de hoca bu küfürü benden beklemiyordu. Biraz bana kızgın olduğunu söyleyebilirim. Sizce kendimi affettirmek için ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslına tam yarın nöbetçi olacak alt katta. Yanına gidip konuşabilirim mantıklı.

Artık kendinize çekidüzen vereceğinizi söyleyin. Sizden en fazla birkaç yaş büyük veya küçük bir arkadaşınız olarak söylüyorum, ağzınızı temiz tutmaya çalışın. Bu yalnızca küfür içinde geçerli değil, diksiyonunuzda düzgün olsun. İleride çok sorun çekiyorsunuz. Hem siyasete atılmak gibi bir düşünceniz vardı, haksız mıyım?
 

Geri
Yukarı