Öğretmenin Saç Takıntısı

Emrewsd

Centipat
Katılım
16 Ağustos 2020
Mesajlar
18
Arkadaşlar ben özel bir okulda okuyorum Gaziantep'de. saçım yaklaşık olarak ağzıma geliyor beni inkılap hocası biraz tehdide almak gibi sert olan müdüre söylemeyle davrandı. http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_do...19_03/28153346_03123723_okul_kurallarYmYz.pdf mebin yazısında hiçbir şey yazmıyor saçla ilgili yarın okul var
Arkadaşlar ben özel bir okulda okuyorum Gaziantep'te saçım yaklaşık olarak ağzıma geliyor beni inkılap hocası biraz tehdide almak gibi sert olan müdüre söylemeyle davrandı http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_do...19_03/28153346_03123723_okul_kurallarYmYz.pdf mebin yazısında hiçbir şey yazmıyor saçla ilgili yarın okul var

Bu arada 8. sınıf biraz da olsa başarılıyım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben özel bir okulda okuyorum Gaziantep'de. Saçım yaklaşık olarak ağzıma geliyor beni inkılap hocası biraz tehdide almak gibi sert olan müdüre söylemeyle davrandı. http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_do...19_03/28153346_03123723_okul_kurallarYmYz.pdf mebin yazısında hiçbir şey yazmıyor saçla ilgili yarın okul var

Bu arada 8. sınıf biraz da olsa başarılıyım.

Sakal ve bıyık yasak. Saç serbesttir. Neye dayanarak kızdığını sorun. Hocayı sıkıştırın bu konuda. Böyle bir hakkınız var.
 
Ne olabilir hocam? Müdüre söylese ne olur? Zaten özel okul. Aileniz gelse ne olur? Böyle şeylerden çekinmemek lazım. Bırakın söylesin. Emin olun bir şey yapamayacağını bildiği için söylemeyecek bile. He ailem ile ya da idare ile papaz olmak istemiyorum diyorsanız saçınızı kestirin. Yoksa böyle devam.
 
Hadi devlet okulunda olsa bir nebze anlarım ama ben hem para vericem hem de böyle bir şey yokken saçımı kesmek zorunda kalıcam, imkansız.
MEB ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Bazı hocalar takıntılı oluyor malesef yapacak bir şey yok. :( Belki saçınızı kesmek istemiyorsunuz ama size tavsiyem uğraşmamanız. Resmi olarak kural olmadığı için bir ceza almazsınız ve haklı çıkarsınız ancak dönem/sene boyu öğretmenle veya idareyle aranız açılır. En ufak hatanızda sorun olabilir. Bence kesin gitsin.
 
Bazı hocalar takıntılı oluyor maalesef yapacak bir şey yok. :( belki saçınızı kesmek istemiyorsunuz ama size tavsiyem uğraşmamanız. Resmi olarak kural olmadığı için bir ceza almazsınız ve haklı çıkarsınız ancak dönem/sene boyu öğretmenle veya idareyle aranız açılır. En ufak hatanızda sorun olabilir. Bence kesin gitsin.

Özel okul.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı