Öğretmenin sözlü notu 0 vereceğini söylemesi

Öncelikle sinirlendiğim şeyleri söyleyeyim; kaynak istediğimde ve söylediğin şeyin mantıksız olduğunu vurguladığımda normal bir insan gibi cevap vermek veya kaynak atmak yerine mesajlarıma "beğenmedim" atarak saldırıya geçtin. Sanki konu hakkında bilgin varmış gibi "bence" bile demeden, söylediğin şey %100 kesin bir bilgiymiş gibi konu sahibi arkadaşa dayanaksız yanlış bilgi verdin. Ayrıca bu öfke sadece senin tavırlarına yönelik anlık bir öfke, kişisel hayatıma ve duygularıma yansıtacağım kadar önemli bir kişi değilsin.

Evet, sözlüsü yazılı notundan düşük kişiler gördüm. Bizzat kendim de yaşadım.

Öğretmenlerin "uğraşmak istememesi" bir kanıt değildir. Her öğretmen aynı olmaz, bazısı senin annenle babanla uğraşmaktan korkmaz. Arkadaş bize "bu iş su altından nasıl işler" diye sormamış, öğretmen yapabilir mi diye sormuş. Bu soruya kağıt üstündeki şekliyle cevap verilir, o da evet.
 
Dolduramasanız bile 5.sınıfta diğer derslerle yüksek tutabilirsin ve kalma gibi bir sıkıntınız yok endişe etmeyin bence.
 
Hocam öğretmenin başını ağrıtır şikayetçi olunursa, açıklama falan yapması gerekir belki. Ama öğretmen bu notu verme nedenini belirtir ve kanıtlarsa yapabilir.

Bir de arkadaş burada "öğretmen not almadığımı söyledi" demiş, bazı öğretmenler gibi sözlü notu için de yazılı sınav gibi kağıt üstünden sorular veriyor veya proje şeklinde istiyorsa daha da kolay verir.
 
@Teacher80 hocam da ona benzer bir seyler demişti. Yazdığı mesajı maalesef bulamadım.
 
Arkadaş 0 alma korkusundan bahsetmiş. "Gerçek" hayatta ve pratik uygulama da bunun ne kadar zor olduğunu anlattım bende. Beğenmedim atma işini de ilk sen başlattın.
 
Sözlü notunu kafasına göre verebiliyor ya. Bana sadece gıcık olduğu için 0 girmişti İngilizce dersinden sözlümü. Sınavlarım 100 95 olduğu için karşısında bir tarafımla içimden güldüydüm. Adam ders içinde yıllık 20 civarı ezber etkinliği yaptırıyordu. 1 tanesini ezberleyemedim diye de yapılmazdı bu. Karneye de öyle geçti bu arada. Devlet okullarından bahsediyorum.
 
Arkadaş 0 alma korkusundan bahsetmiş. "Gerçek" hayatta ve pratik uygulama da bunun ne kadar zor olduğunu anlattım bende. Beğenmedim atma işini de ilk sen başlattın.
"Beğenmeme" atma işini karşılıklı olarak atışma olarak görmüyorum, kaynak olarak "bana öyle olmuştu" demenin saçma olduğunu düşündüğüm için o mesajına attım. Bu kadar ağrına gidip de intikam almaya çalışacağını bilsem atmazdım.

Neyse ben bildiklerimi anlattım, gerisi konu sahibi arkadaşa kalmış. İyi günler.
 
Burada yazdım...
 
Seni korkutmaya çalışıyor sanırım.
Sanmıyorum herhangi bir öğretmenin 5. Sınıfa giden bir öğrenciye 0 vereceğini.
Bu arada e okuldan kontrol ettiniz mi?
Kontrol ettim ama e okul kullanmadığım için anladığımı söyleyemem


Görsel umarım yardım eder
 

Dosya Ekleri

  • resim_2022-05-30_200219985.png
    46,3 KB · Görüntüleme: 48
@Efe Mızrak daha notunuz girilmemis. Muhtemelen de girmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…