Olmaz hocam. Lakin vergisi çok yüksek keşke çıkmasaydım diyebilirsiniz.Mustang'ı aldım duvarı yıkıp çıkacağım sorun olur mu hocam
Düşünün ki gıda olarak 3 öğün yemek veriliyor ama sadece ana yemek yanında abur cubur sevdiğiniz içecekler vs yok.
Nasıl yaşardık? Dünyadan ve insanlardan uzak. Daraltıcı bir konu biliyorum ama aklıma geldi sorayım dedim.
Şöyle bir şey yaptım 3 tane seçenek seçebiliyorsunuz. Misal hangilerini kabul ederdiniz?
Eki Görüntüle 1828443
Mustang ile duvarı yıkma fikrinden sonra bu da çok mantıklıymışSevdiğin insanı Techopata üye yapıp yanıma alırım her gün istediğim yiyecekler ve çıkacak tüm dizilere erişim.
20 oyun ile ömür geçer mi reis?Her gün istediğim meyve dışındaki yiyecekler, dilediğim 1 yüksek seviye PC +20 offline oyun ve haftada 1 saatliğine dışarı çıkma.
Aklıma geldi aslında da koymadım. Konu onaylanmayabilir diye.İnsan bir tane kız olan seçenek koyar yahu hep PC araba.
Haklısın insan doğası gereği sosyal bir varlık. Değilim dese de öyledir lakin 5 gün biraz az oldu sankiBu konu sandığınız kadar basit değil. 10 gün demiyorum, 5 gün kimseyle konuşmadan geçirmek insanı delirtir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.