Yaşatır zannedersin ama onlar seni öldürürİnsan küçük şeylerden mutlu olabilmeli 100 milyon $'lık süperyat, 30 ateşli hatun, 50 milyon $'lık private jet, 100 milyon $ nakit banka hesabında ölene kadar sıkıntı yok.
Recep Baltaş, Ali Güngör + Sosyal Sağlık ve Erkekler Soruyor kategorisi(gülmeye de ihtiyaç var) + silah.
Reis PC'de zaten oynarsın ekstra konsol niye?Konsol+offline 100 oyun, PC+20 offline oyun, 4K Film benim tercihlerim.
Aklıma gelmedi ama çok mantıklı keşke şıklara ekleseydim.Kedi olsaydı kedi seçerdim her türlü.
Reis PC'de zaten oynarsın ekstra konsol niye?
Sıkıldığımda kendime sıkacağım.Bu iki kategoriyi forumda barındırdığı için Recep Baltaş'a mı sıkacaksın?
Cennet'e gideceği garanti olsa şuanda ülkedeki insanların yarısı kafasına sıkacak. O raddeye gelmişiz.Cehennem olmasaydı kafama sıkıp defolup gitmek isterdim ailem falan umurumda değil sadece Allah'ın gazabından korkuyorum.
Aslında Recep Baltaş ve Ali Güngör ile poker oynayacaksın. Kaybedene sıkacaksın.Cennet'e gideceği garanti olsa şuanda ülkedeki insanların yarısı kafasına sıkacak. O raddeye gelmişiz.
Ben pokerde hile yapan olursa ona sıkarım diye seçtimŞaka bir yana görevliye sıkıp anahtarları alıp odadan kaçma fikri var ama işte tek bir fişek hak. Olasılık zayıf.
Veya silahı kafaya dayayıp sağlık kategorisini kapatmaları için 5sn zaman tanıyacaksın.Aslında Recep Baltaş ve Ali Güngör ile poker oynayacaksın. Kaybedene sıkacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.