Ölene kadar 1 odada olsaydınız

3 Erişebilirlik seçimi

• Her gün meyve tabakları (istediğin meyveler)

• Her gün istediğin içecekler

• Her gün istediğin tütün ürünleri

• Her gün istediğin meyve dışındaki yiyecekler

• Dilediğin 1 konsol + istediğin 100 offline oyun

• Dilediğin 1 yüksek seviye PC + istediğin 20 offline oyun

• Ford Mustang GT500 1967 (Odanın içinde)

• Haftada bir kez 1 saatliğine dışarı çıkıp dolaşma

• Her gün 3 veya 4 kişiyle canlı Poker oynama

• Oda içinde ekstra rahatlık + ek olarak istediğin eşyalar

• Sınırsız kitap ve dergi

• Müzik sistemi + sınırsız müzik (sonradan çıkanlar dahil)

• Ressamlar için sınırsız çizim malzemeleri

• Heykeltıraşçılar için 1 ton çimento

• Recep Baltaş ve Ali Güngör

• Bu forumdan istediğiniz 1 üye (ben hariç)

• Her gün Technopat/Sosyal sağlık kategorisi ve Erkekler Soruyor'a erişim

• Gelmiş geçmiş ve çıkacak olan tüm filmlere 4K erişim

• Gelmiş geçmiş ve çıkacak olan tüm dizilere 1080p erişim

• içinde 1 kurşun olan tabanca

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kesinlikle ilk seçeneğim haftada 1 saat bile olsa dışarı çıkıp dolaşmak.

İkincisi konsol + 100 oyun. 20 oyundansa 100 oyunla daha iyi vakit geçer. 20 az geldi. Geçim derdim olmayacağına göre iş yapmak zorunda değilim, o yüzden bir PC'ye ihtiyacım yok. Multimedya ihtiyacımı bir konsol da gayet karşılayabilir o yüzden yeterli.

İstediğim içecekler...

İstediğim içecekler...
Bu şık çok önemli aslında. Kışın sıcak çay kahve, yazın soğuk kola, ice tea veya bira v.s istediğin içecek istediğin miktarda istediğin vakit geliyor. Ana yemek zaten geliyor yanında içecek ile very good 👍

Aslında yazmayacaktım ama konsol ve PC biraz yem şıkları. 100 oyunu 10 yılda tekrar baştan başlaya başlaya bitirip oynadın sonrasında yüzüne bakmak istemezsin. Geri kalan misal 30-35 yaşına geldin en az maks 30 senen var diyelim. Müziksiz, filmsiz, kitapsız, çizimsiz... Çok zor geçer. Tıkanmanın başlangıcı.

Bu şık çok önemli aslında. Kışın sıcak çay kahve, yazın soğuk kola, ice tea veya bira v.s istediğin içecek istediğin miktarda istediğin vakit geliyor. Ana yemek zaten geliyor yanında içecek ile very good 👍

Aslında yazmayacaktım ama konsol ve PC biraz yem şıkları. 100 oyunu 10 yılda tekrar baştan başlaya başlaya bitirip oynadın sonrasında yüzüne bakmak istemezsin. Geri kalan misal 30-35 yaşına geldin en az maks 30 senen var diyelim. Müziksiz, filmsiz, kitapsız, çizimsiz... Çok zor geçer. Tıkanmanın başlangıcı.
O konuda doğru söyledin. Ama konsol seçerken aslında konsolun tüm imkanlarını da seçebildiğimi varsaydım. Yani tüm multimedya imkanları, internet, uygulamalar vs.

Haftada bir saat çıkma + istediğim eşyalar + bir mermisi olan bir silah, ne ters gidebilir ki 😀

Hayat arkadaşı + izlemekten asla sıkılmayacağım derecede güzel bir manzaraya bakan pencere + iki oyun kolu içeren konsol.

Biliyorum ilk iki istek ile şartları biraz asıyorum ama bir odaya tıkılacak olsam isteyeceğim 3 şey bu olurdu açıkçası :D

Recep Baltaş ve Ali Güngör + Her gun istedigin meyve disindaki iyecekler + Haftada 1 kez 1 sagatligine disari cikip dolasma.

Recep Baltaş ve Ali Güngör hocalarimla sohbet edip iyip icip yatardim. Haftada 1 kez dolasmaya ciksam yeter.

Ama soyle secenek koysaydiniz kesinlikle onu secerdim:
1. Programlama icin Super PC. Icinde Programlamayla ilgili programlar kurulu(Visual Studio, Android Studio, Rad Studio)
2. Her gun 1 sagatligine internet erisimi.
Ve ek olarak yukardaki secdigimden:
3. Recep Baltaş ve Ali Güngör

Super PC ni kullanarak kasma yasamadan program yazardim(Buyuk projemi yapardim) Ve her gun 1 sagatlik internet erisimiyle yazdigim programi yayinlardim. Ve ek olarak Recep Baltaş ve Ali Güngör hocalarimla sohbet ederdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı