Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.774 Çözümler 4 11 Ağustos 2022 #1 Ben ölmekten korkmuyorum aksine merak ediyorum. Siz ölmekten korkuyor musunuz, korkuyorsanız neden?
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.429 Çözümler 7 11 Ağustos 2022 #2 Delusion dedi: Ben ölmekten korkmuyorum aksine merak ediyorum. Siz ölmekten korkuyor musunuz, korkuyorsanız neden? Genişletmek için tıkla... Ölmekten değil Allah'tan korkuyorum.
Delusion dedi: Ben ölmekten korkmuyorum aksine merak ediyorum. Siz ölmekten korkuyor musunuz, korkuyorsanız neden? Genişletmek için tıkla... Ölmekten değil Allah'tan korkuyorum.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #3 Korkmuyorum çünkü illaki herkes bir gün ölecek korkmak bunu engellemiyor. Eger korkuyor olsam dindar olurdum muhtemelen.
Korkmuyorum çünkü illaki herkes bir gün ölecek korkmak bunu engellemiyor. Eger korkuyor olsam dindar olurdum muhtemelen.
ErenKuzucu16 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 739 Çözümler 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #4 Her canlı ölümü tadacaktır diye bir söz var eninde sonunda oleceğiz zaten korkamanın + sı olmaz.
KS KS Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.774 Çözümler 4 11 Ağustos 2022 #5 Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 11 Ağustos 2022 #6 Merak ediyorum ben.
Arsssl Centipat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #7 Delusion dedi: Ben ölmekten korkmuyorum aksine merak ediyorum. Siz ölmekten korkuyor musunuz, korkuyorsanız neden? Genişletmek için tıkla... Korkmuyorum ama öldükten sonra ya hiç birşey yoksa, tamamen yok oluyorsan diye düşünmüyorum değil.
Delusion dedi: Ben ölmekten korkmuyorum aksine merak ediyorum. Siz ölmekten korkuyor musunuz, korkuyorsanız neden? Genişletmek için tıkla... Korkmuyorum ama öldükten sonra ya hiç birşey yoksa, tamamen yok oluyorsan diye düşünmüyorum değil.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 11 Ağustos 2022 #8 Ölümden sonrası korkutuyor insanı.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.070 Çözümler 52 11 Ağustos 2022 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Delusion dedi: Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım. Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Delusion dedi: Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım. Genişletmek için tıkla...
KS KS Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.774 Çözümler 4 11 Ağustos 2022 #10 Arsssl dedi: Korkmuyorum ama öldükten sonra ya hiç birşey yoksa, tamamen yok oluyorsan diye düşünmüyorum değil. Genişletmek için tıkla... Var mıyız ki yok olmaktan korkuyoruz.
Arsssl dedi: Korkmuyorum ama öldükten sonra ya hiç birşey yoksa, tamamen yok oluyorsan diye düşünmüyorum değil. Genişletmek için tıkla... Var mıyız ki yok olmaktan korkuyoruz.