Uweiz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. ViewSonic VX2718-PC-MHD monitör aldım ve sol üstlerde 1 adet ölü piksel var. Uzaktan hiç belli olmuyor. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba. ViewSonic VX2718-PC-MHD monitör aldım ve sol üstlerde 1 adet ölü piksel var. Uzaktan hiç belli olmuyor. Sizce ne yapmalıyım?
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #2 Uweiz dedi: Arkadaşlar merhaba, ViewSonic VX2718-PC-MHD aldım ve sol üstlerde 1 adet ölü piksel var. Uzaktan hiç belli olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer rahatsız etmiyorsa iadeye gerek yok.
Uweiz dedi: Arkadaşlar merhaba, ViewSonic VX2718-PC-MHD aldım ve sol üstlerde 1 adet ölü piksel var. Uzaktan hiç belli olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer rahatsız etmiyorsa iadeye gerek yok.
Uweiz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 MedicalTechnic dedi: Eğer rahatsız etmiyorsa iadeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanla çok artar mı veya ne kadar zamanda bir artar
MedicalTechnic dedi: Eğer rahatsız etmiyorsa iadeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanla çok artar mı veya ne kadar zamanda bir artar
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #4 Yanlış bilgi Uweiz dedi: Hocam, zamanla çok artar mı veya ne kadar zamanda bir artar? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel sayısı artmaz.
Uweiz dedi: Hocam, zamanla çok artar mı veya ne kadar zamanda bir artar? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel sayısı artmaz.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 10 Mayıs 2021 #5 Satın aldığınız yere bildirebilirsiniz mesela.
JoeyWoey Megapat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #6 Şahsen öyle şeylere bayağı takıntılıyım senin yerinde olsam iade eder başka monitör bakmaya başlardım.
Şahsen öyle şeylere bayağı takıntılıyım senin yerinde olsam iade eder başka monitör bakmaya başlardım.
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #7 Yanlış bilgi Ölü piksel sayısı artmıyor ve artmaz.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #8 Garantisi varsa kesin yollayın büyümeme ihtimali var ama büyüme ihtimali daha yüksek.
Uweiz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #9 Hocam biriniz artmaz biriniz artar diyorsunuz. Kedi Yumak dedi: Garantisi varsa kesin yollayın büyümeme ihtimali var ama büyüme ihtimali daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Daha bugün aldım elime geçeli 1 saat oldu Er73748 dedi: Satın aldığınız yere bildirebilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... Itopyadan aldım sizce değişim yaparlar mı yoksa para iadesi mi alırım
Hocam biriniz artmaz biriniz artar diyorsunuz. Kedi Yumak dedi: Garantisi varsa kesin yollayın büyümeme ihtimali var ama büyüme ihtimali daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Daha bugün aldım elime geçeli 1 saat oldu Er73748 dedi: Satın aldığınız yere bildirebilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... Itopyadan aldım sizce değişim yaparlar mı yoksa para iadesi mi alırım
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #10 MedicalTechnic dedi: Ölü piksel sayısı artmıyor ve artmaz. Genişletmek için tıkla... Aynısı olmuştu iade ettim.
MedicalTechnic dedi: Ölü piksel sayısı artmıyor ve artmaz. Genişletmek için tıkla... Aynısı olmuştu iade ettim.