Ölü piksel nasıl geçer?

Eraa

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
MSİ G274QPF E2
Yaklasık alalı 1 ay oldu ve ben monitörümün sağ alt tarafında iyice ekrana yaklaştığımda görebildiğim ölü pixel benzeri şeyler var (fazla var ama küçük) ve bugün monitörümü açtığımda sol altta bir tane kolay görünebilen bir ölü pixel de gördüm, diğerlerinden daha büyük bu neden olmuş olabilir ve tavsiyeniz nedir? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü pikseller zamanla artabiliyor benim 1-2 tane vardı, zamanla 5 taneye kadar çıktı ve değişim talebi oluşturdum. 1 ay uğraştıktan sonra değişim yapabilmiştim. Değişim talebi oluşturunuz.

Garantiye göndererek ölü piksele kökten çözüm bulabilirsiniz. Diğer metodları denemenize bile gerek yok. 1 ayda bu kadar ölü piksel çıktıysa gerisinin garantisi yok.

Ölü pikseller zamanla artabiliyor benim 1-2 tane vardı, zamanla 5 taneye kadar çıktı ve değişim talebi oluşturdum. 1 ay uğraştıktan sonra değişim yapabilmiştim. Değişim talebi oluşturunuz.
Garantiye göndererek ölü piksele kökten çözüm bulabilirsiniz. Diğer metodları denemenize bile gerek yok. 1 ayda bu kadar ölü piksel çıktıysa gerisinin garantisi yok.
değişim talebi nasıl yapacağım ben bu monitöü Hepsiburadadan GPN Teknolojiden aldım monitör: MSİ G274QPF E2

Değişim talebi nasıl yapacağım ben bu monitöü Hepsiburada'dan GPN Teknoloji'den aldım monitör: MSI G274QPF E2

Değişimi MSI yapıyor internetten destek telefon no sunu bulun orayı arayıp değişim talep edin.

Hocam diyelim konuştuk görüştük ama şimdi ben nasıl MSI yolluyacağımki monitörü aynı bana gelmiş bir şekilde kargoya koyamam heralde diye düşünüyorum birde kargoda kırılabilir ondan korkuyorum acaba şehir içinde kendimin götürebileceğim şekilde yapamazmıyım?
Değişimi MSI yapıyor internetten destek telefon no sunu bulun orayı arayıp değişim talep edin.

Hocam diyelim konuştuk görüştük ama şimdi ben nasıl MSI yolluyacağımki monitörü aynı bana gelmiş bir şekilde kargoya koyamam herhalde diye düşünüyorum bir de kargoda kırılabilir ondan korkuyorum acaba şehir içinde kendimin götürebileceğim şekilde yapamaz mıyım?

Hocam MSI size bir adres veriyor oraya kargoya kutusuyla geldiği şekilde göndertiyorsunuz. Onlar ürünü inceleyip değişim onayı veriyorlar veya vermiyorlar. MSI arayıp derdinizi anlatın isterseniz.

Yaklasık alalı 1 ay oldu ve ben monitörümün sağ alt tarafında iyice ekrana yaklaştığımda görebildiğim ölü pixel benzeri şeyler var (fazla var ama küçük) ve bugün monitörümü açtığımda sol altta bir tane kolay görünebilen bir ölü pixel de gördüm, diğerlerinden daha büyük bu neden olmuş olabilir ve tavsiyeniz nedir? Ne yapmalıyım?
Geçmez hocam hatta artış gösterebilir zamanla iade hakkınız bulunuyorsa bence iade edin garantisi varsa garantiye yollayın ölü piksel sorunu sıkıntılı bir durum azalmaz artar hatta bazı durumlarda mürekkebin pc monitörüne sızdığı gözlemlenebiliyor ama onlar biraz uç olaylar mesela bunun gibi.

Dosya Ekleri

• 9a4be13ddb360fb1f7449fb605661b21.jpeg
    9a4be13ddb360fb1f7449fb605661b21.jpeg
    13,6 KB · Görüntüleme: 31
Hocam ben baya monitörümü inceledim ve monitörde 1 tane ölü pixel var ve 6-7 tane sıkışmış pixel var bunu garantide sayarlar mı 1 tanesi çok net gözüküyor diğer 6-7 tanesi ekrana yaklaşınca
Geçmez hocam hatta artış gösterebilir zamanla iade hakkınız bulunuyorsa bence iade edin garantisi varsa garantiye yollayın ölü piksel sorunu sıkıntılı bir durum azalmaz artar hatta bazı durumlarda mürekkebin pc monitörüne sızdığı gözlemlenebiliyor ama onlar biraz uç olaylar mesela bunun gibi.

Hocam ben bayağı monitörümü inceledim ve monitörde 1 tane ölü pixel var ve 6-7 tane sıkışmış pixel var bunu garantide sayarlar mı 1 tanesi çok net gözüküyor diğer 6-7 tanesi ekrana yaklaşınca

Değiştirmeleri lazım normalde, arayıp sorsanız daha iyi olur aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı