Ölü piksel sıkıntı çıkartır mi?

wasterqaz

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 29 Eylül'de Monster üzerinden 1 adet laptop aldım balıktan bir hafta sonra aşırı ısınma mavi ekran performans sorunlar yüzünden tekrardan teknik servise götürdüm daha sonra cihazımı değişimi yapıldığı söylendi cihazı aldım eve geldim ekrana baktığımda bir adet ölü piksel gördüm daha sonra cihazı tekrardan teknik servise götürdüm bir hafta sonra cihazın tekrar değiştiğini söylendi bana neyse onu da aldım eve geldim baktım da ekranda tekrardan küçük bir ölü piksel gördüm sizce cihazı tekrardan götürmeli miyim ölü pikselin artması gibi bir problem yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20221018_184138.jpg
    IMG_20221018_184138.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleyen: Moderatör:
BenQ monitörümü aldıktan birkaç ay sonra 1 tane ölü pixel oluşmuştu. 5 yıldır hala aynı.
Biraz şans işi kısacası.

Arkadaşlar merhaba 29 Eylül'de Monster üzerinden 1 adet laptop aldım balıktan bir hafta sonra aşırı ısınma mavi ekran performans sorunlar yüzünden tekrardan teknik servise götürdüm daha sonra cihazımı değişimi yapıldığı söylendi cihazı aldım eve geldim ekrana baktığımda bir adet ölü piksel gördüm daha sonra cihazı tekrardan teknik servise götürdüm bir hafta sonra cihazın tekrar değiştiğini söylendi bana neyse onu da aldım eve geldim baktım da ekranda tekrardan küçük bir ölü piksel gördüm sizce cihazı tekrardan götürmeli miyim ölü pikselin artması gibi bir problem yaşar mıyım?

Hocam hiç gözükmüyor bile emin misiniz ölü piksel olduğuna Google'dan ölü piksel testi yapıp atar mısınız?

Değişim isteyin hocam, o kadar para ödeyip ölü piksele katlanmayın.

Ölü piksel çıkmışsa o sayıda bir artış olabilir. Ama olmaya da bilir. Şans işi birazcık. Ama o kadar para verilmiş. Bence verin.

BenQ monitörümü aldıktan birkaç ay sonra 1 tane ölü pixel oluşmuştu. 5 yıldır hala aynı.
Biraz şans işi kısacası.
Monster aldığıma etimden kemiğimden pişman oldum bu ne biçim teknik servis hiç mi bakmıyorlar ekrana anlayamıyorum

Değişim isteyin hocam, o kadar para ödeyip ölü piksele katlanmayın.
Götürüp getirmekten sıkıldım hocam alalı 20 gün oldu toplasan 5 gün adam akıllı kullanamadim 🥲

Monster aldığıma etimden kemiğimden pişman oldum bu ne biçim teknik servis hiç mi bakmıyorlar ekrana anlayamıyorum

Götürüp getirmekten sıkıldım hocam alalı 20 gün oldu toplasan 5 gün adam akıllı kullanamadim 🥲
Arkadaşımda benzer süreci yaşadı hocam. 3. değişimde yüzü gülmüştü. :)

Dosya Ekleri

• IMG_20221018_190116.jpg
    IMG_20221018_190116.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 49
Buyrun hocam burda daha net

Son kez götürcem o zaman hocam birdaha kusurlu gelirse iadesini isticem artık uğraşmak istemiyorum
Net görünüyor hocam zaten Monster 1 ölü piksele bile değişim yapıyor 30 gün içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı