Ölü piksel tamiri

rozenkrone

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

'O kadar çalışıyoruz şu dünyaya bir daha mı geleceğiz, bir tane güzel laptopum olsun' diye karar verdikten sonra paraya da sıkışan bir arkadaşımdan yurt dışından satın almış oldugu Legion i7 8 gen 13900HX RTX 4080 bir laptop satın aldım. Paranın çok onemli olmadıgı bir arkadaşım oldugu için 3'e 5'e ikimizde pek bakmadık. Daha yeni almıştı garantisi de devam ediyor. O da laptop un tek sıkıntısından bahsetti bana. Ugraşmak istemedigi bir adet ölü pixel meselesi var diye. Yani bunu da bilerek aldım.

Bu pixel olayı beni gerçekten rahatsız etmiyor, hiç görmüyorum bile ama bazen de, 'ulan fena olmayan bir laptop almışız bari her şeyiyle tam olsun, bunu düzeltmek için ne gerekiyorsa yapayım' diye içimden geçiriyorum. Olurda bu ölü pixel olayını düzeltmeye kalkarsam ne gibi alternatiflerim var acaba?

Yani Lenovo'nun yetkili servisinde yaptırmak istiyorum 3'e 5'e bakmadan, acaba ücretli ya da ücretsiz bana yardımcı olurlar mı? (dedigim gibi garanti de devam ediyor zaten ama yurt dışından alındı.)

Ya da; ha Lenovo ha sağlam bir bilgisayarcı aynı şey mi? Yani estetik görünüşüyle donanımıyla hoşuma giden bir cihaz. Bu laptopa bir zarar gelsin istemiyorum.

Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı