Hocam muhtemelen 1-2 ölü piksel varsa iade düşünüyorsanız zor gibi genelde ölü piksel iadeleri için şartlar oluyor benim laptopumda ölü piksel iadesi için ölü piksel sayısı minimum 7 yada bitişik 2 gibi birşey idi monitör iadelerinde de öyle midir bilmiyorum.Geçen hafta monitor aldım ve az once birdenbire beyaz ekrandayken ekranın ortasında nokta gibi bir şey gözüme takıldı. Fotograf cekmek istedim cok net gozukmuyor. Bunu nasıl anlayabilirim?
hocam bazen görüyorum bazen görmüyorum anlamadım paranoya mıdır nedirEkranınıza tam ekran olacak şekilde farklı farklı tek renkler açın. Bu şekilde tespit edebilirsiniz
yaptım hocam fotoğrafını atayım da anlayan varsa baksın yaŞu aşağıdaki siteden yapabilirsiniz testi.
![]()
Dead Pixel Test 🖥️ Free Dead Pixel Check | DeadPixelTest.org
Run a dead pixel test on DeadPixelTest.org, the simplest way to check if your screen has dead pixels, bad pixels or stuck pixels.www.deadpixeltest.org
atayım hocam da çok belli olmyor kiOlü piksel testi sayfası var. O sayfayı açıp çıkan her renkte(4-5 tane var) fotoğraf çekip buraya yükleyin. Ekranda nokta varsa göz numarası 10 olan biri bile görür zaten. Görürseniz yakınlaştırıp çekin.
Hocam bazen görüyorum bazen görmüyorum anlamadım paranoya mıdır nedir
Yaptım hocam fotoğrafını atayım da anlayan varsa baksın ya.
Atayım hocam da çok belli olmyor ki.
Baksana bayağı kötü anlaşılmıyor bir şey.
Eki Görüntüle 2429368
Çok yakından çekiyorsun. Yakından çekerken ekrana tıkla ve parlaklığı kısmayı dene.hocam bazen görüyorum bazen görmüyorum anlamadım paranoya mıdır nedir
yaptım hocam fotoğrafını atayım da anlayan varsa baksın ya
atayım hocam da çok belli olmyor ki
baksana baya kötü anlaşılmıyor bişey
Eki Görüntüle 2429368
Hocam benim gözüme herhangi bir ölü pixel takılmadı gibi istiyorsanız tüm renklerde fotoğrafları çekip atın ve ölü pixel olduğunu düşündüğünüz bir yer varsa işaretleyin orayı inceleyelim.hocam bazen görüyorum bazen görmüyorum anlamadım paranoya mıdır nedir
yaptım hocam fotoğrafını atayım da anlayan varsa baksın ya
atayım hocam da çok belli olmyor ki
baksana baya kötü anlaşılmıyor bişey
Eki Görüntüle 2429368
çektim hocamHocam benim gözüme herhangi bir ölü pixel takılmadı gibi istiyorsanız tüm renklerde fotoğrafları çekip atın ve ölü pixel olduğunu düşündüğünüz bir yer varsa işaretleyin orayı inceleyelim.
bu şekil çekebildim deÇok yakından çekiyorsun. Yakından çekerken ekrana tıkla ve parlaklığı kısmayı dene.
sadece beyazda var attığım fotoğrafa bakınHocam dediğim gibi oradan tek renk değil farklı renkleri de deneyin. Bu şekilde anlaşılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.