Wieniss Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Monitör ASUS TUF Gaming VG279QL3A 1 yıldır kullandığım ASUS TUF Gaming VG279QL3a monitörümde dün oyun oynarken bir anda kırmızı bir pixel belirdi bu düzeltilebilir bir şey mi?
1 yıldır kullandığım ASUS TUF Gaming VG279QL3a monitörümde dün oyun oynarken bir anda kırmızı bir pixel belirdi bu düzeltilebilir bir şey mi?
neroforte35 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 239 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 3060 Ti GDDR6X Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #2 Eğer pixel sadece kırmızı renkteyse sıkışmış olabilir. Sıkışmış Piksel Tamiri belki bu site işe yarar, onun dışında nasıl düzeltilir bilmiyorum.
Eğer pixel sadece kırmızı renkteyse sıkışmış olabilir. Sıkışmış Piksel Tamiri belki bu site işe yarar, onun dışında nasıl düzeltilir bilmiyorum.
Wieniss Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #3 Bu tarz tamir videolarını 2 3 saat açık bıraktım sonrasında zamanla düzeldi teşekkürler.
Furkan Görür Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 296 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Borsa 27 Ağustos 2025 #4 Wieniss dedi: Bu tarz tamir videolarını 2 3 saat açık bıraktım sonrasında zamanla düzeldi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... @Wieniss hocam aynı sorunu yaşıyorum koyu renklerde yeşil renk pixel yanıyor. Siz hangi videoları açtınız link alabilir miyim lütfen.
Wieniss dedi: Bu tarz tamir videolarını 2 3 saat açık bıraktım sonrasında zamanla düzeldi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... @Wieniss hocam aynı sorunu yaşıyorum koyu renklerde yeşil renk pixel yanıyor. Siz hangi videoları açtınız link alabilir miyim lütfen.