Ölüm maçında Seçkin yok mu?

• Konuyu başlatan Shinsai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 186

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Merhaba, CS2 DM'de seçkin aktif olmuyor mu? XP kasayım dedim, millet bota bırakmış hilelerle oynuyorlar. XP için muhtemelen ama çok sinirim bozuldu. Normal bot gibi dümdüz giderken ateş ettiğim an 180 derece dönüp tek mermi atıyorlar. Hatta biri yanımdan geçti gitti, sıkmamıstım. Bir sıktım tek yedim :D Raporluyorum ne dönüş var ne bir şey. Siz hiç rastladınız mı?

First time?

Hele birini atmayı dene. Sonra çıkıp seni oylayıp atıyorlar 🤣 🤣 🤣

Seçkin var zaten seçkin olmasa botlar xp kasıp item düşüremez. Yani seçkin olanlarla que'liyorsun. Buna bir çözüm yok. Sözde Valve büyük bot banı atmıştı geçenlerde. Aktif oyuncu sayısı falan hikaye bu arada %50'si çinli botlar.🤣Xp için silah yarışı gir orada bot yok.

Premier de oynayanlar banlanmıyor DM dekiler nasıl banlansın. CS nin geldiği son nokta bu. Bir ara çinlilerin bot serverına düşmüştüm, servera girdiğim gibi oylama yapıp atmışlardı beni.

Merhaba, CS2 DM'de seçkin aktif olmuyor mu? XP kasayım dedim, millet bota bırakmış hilelerle oynuyorlar. XP için muhtemelen ama çok sinirim bozuldu. Normal bot gibi dümdüz giderken ateş ettiğim an 180 derece dönüp tek mermi atıyorlar. Hatta biri yanımdan geçti gitti, sıkmamıstım. Bir sıktım tek yedim :D Raporluyorum ne dönüş var ne bir şey. Siz hiç rastladınız mı?

Bu zor gelirse, bunu oyna;

Son düzenleme:
First time?

Hele birini atmayı dene. Sonra çıkıp seni oylayıp atıyorlar 🤣 🤣 🤣
Valla hocam botları atmaya oylama yaptılar, atamadılar. Birinciydim valla beni de atacaklar diye çok korktum :ROFL: XP kasıp kasa açmaya çalışıyorum tek amacım bu.

Bu zor gelirse, bunu oyna;

Teşekkür ederim hocam bir daha XP kasacağım zaman buna girerim.

Valla hocam botları atmaya oylama yaptılar, atamadılar. Birinciydim valla beni de atacaklar diye çok korktum :ROFL: XP kasıp kasa açmaya çalışıyorum tek amacım bu.

Teşekkür ederim hocam bir daha XP kasacağım zaman buna girerim.
Hocam bu özel server, XP'yi sadece resmi Valve sunucularında kasabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı