OEM Key vs. Orijinal Windows

Anladım teşşekürler, peki performans açısından ikiside aynı değil mi?
Windows'u isterseniz Retail, ister OEM, ister MAK ile etkinleştirseniz dahi, Windows halen aynı.
Hayır, hiçbir farkı yok.
Performansı aynı.
Birisi anakarta yerleşip, anakart değişene kadar kalıyor.
Diğeri ise hesaba yerleşip, ömür boyu kalıyor.
Bu yüzden fark var.

Ben zaten araştırıp aldım. İnternetten Retail diye satılan bir siteden 25 TL'ye aldım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Yani güvenebilirsin sıkıntı yok. Ben de başta korkmuştum ilk kez aldığım için ama korkulacak bir şey olmadığını anladım.

Anladım, ismi veriliyormu bilmiyorum fakat bir sitede 79 TL'ye buldum ve herkes güvenilir diyor, korktuğum noktada şu alıyorum, 1-2 hafta sonra iptal edilirse ne olucak? bu yüzdende biraz tedirginim

Anladım, ismi veriliyor mu bilmiyorum fakat bir sitede 79 TL'ye buldum ve herkes güvenilir diyor, korktuğum noktada şu alıyorum, 1-2 hafta sonra iptal edilirse ne olacak? Bu yüzden de biraz tedirginim

Biraz pahalıya bulmuşsun. 30 TL'ye de satılanlar var. Oralardan bakmanızı tavsiye ederim.

Home'lar biraz pahalı, sanırsam Pro'dan buldum bir tane 50 TL'ye

Home önermem. Hem Pro daha ucuz hem de daha çok seçenek sunuyor. Yani her türlü Pro almak daha mantıklı. Biraz araştırma ile 30 TL'ye bulabilirsiniz bulamaz iseniz ben atarım.

Home önermem. Hem Pro daha ucuz hem de daha çok seçenek sunuyor. Yani her türlü Pro almak daha mantıklı. Biraz araştırma ile 30 TL'ye bulabilirsiniz bulamaz iseniz ben atarım.
Atabilirmisiniz?, forumda biraz okumuştum sanırsam bi site vermiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…