eneskaradeniz
Kilopat
Daha fazla
OEM RX 460 Ekran kartı satın aldım. Bilgisayara taktım ekrana görüntü gelmiyor fakat bilgisayar çalışıyor. Windows da açılmıyor BIOS ekranında kalıyor. Ben ekran kartında sıkıntı var zannettim ekran kartını geri yolladım. Adam da "bu ekran kartı çalışıyor PUBG bile oynadım ama yine de yenisini yollayacağım" dedi. Daha ekran kartı gelmedi sistemim şu şekilde:
Anakart: MSI H61M-P21 (MS-7680)
İşlemci: i5 2400
RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz
Eski Ekran Kartı: GT 440 1GB
PSU: 400W
Anakartta baktım ekran kartını destekliyor. Sadece anakart x16 2.0 ekran kartı x16 3.0 internette araştırdığımda çalışıyormuş sadece performans kaybı oluyormuş. PSU da 400W destekler diye düşünüyorum. Ekran kartı ek güçte istemiyor. Eski ekran kartı ile sistem gayet normal bir şekilde çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
NOT: BIOS'um V17.6 en son çıkan sürümü ise V19.2. Güncellemeye çalıştığımda Intel ME güncelleyin dedi. Bende internetten indirdim yeni sürümünü fakat birşey değişmedi. Rufus FreeOS ile güncellemeyi denedim yine aynı hatayı aldım. BIOS güncellenmediğinden olabilir mi ?
Anakart: MSI H61M-P21 (MS-7680)
İşlemci: i5 2400
RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz
Eski Ekran Kartı: GT 440 1GB
PSU: 400W
Anakartta baktım ekran kartını destekliyor. Sadece anakart x16 2.0 ekran kartı x16 3.0 internette araştırdığımda çalışıyormuş sadece performans kaybı oluyormuş. PSU da 400W destekler diye düşünüyorum. Ekran kartı ek güçte istemiyor. Eski ekran kartı ile sistem gayet normal bir şekilde çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
NOT: BIOS'um V17.6 en son çıkan sürümü ise V19.2. Güncellemeye çalıştığımda Intel ME güncelleyin dedi. Bende internetten indirdim yeni sürümünü fakat birşey değişmedi. Rufus FreeOS ile güncellemeyi denedim yine aynı hatayı aldım. BIOS güncellenmediğinden olabilir mi ?
Son düzenleyen: Moderatör: