OEM RX 460 takınca BIOS ekranında kalıyor

eneskaradeniz

Kilopat
Daha fazla  
OEM RX 460 Ekran kartı satın aldım. Bilgisayara taktım ekrana görüntü gelmiyor fakat bilgisayar çalışıyor. Windows da açılmıyor BIOS ekranında kalıyor. Ben ekran kartında sıkıntı var zannettim ekran kartını geri yolladım. Adam da "bu ekran kartı çalışıyor PUBG bile oynadım ama yine de yenisini yollayacağım" dedi. Daha ekran kartı gelmedi sistemim şu şekilde:

Anakart: MSI H61M-P21 (MS-7680)
İşlemci: i5 2400
RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz
Eski Ekran Kartı: GT 440 1GB
PSU: 400W

Anakartta baktım ekran kartını destekliyor. Sadece anakart x16 2.0 ekran kartı x16 3.0 internette araştırdığımda çalışıyormuş sadece performans kaybı oluyormuş. PSU da 400W destekler diye düşünüyorum. Ekran kartı ek güçte istemiyor. Eski ekran kartı ile sistem gayet normal bir şekilde çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

NOT: BIOS'um V17.6 en son çıkan sürümü ise V19.2. Güncellemeye çalıştığımda Intel ME güncelleyin dedi. Bende internetten indirdim yeni sürümünü fakat birşey değişmedi. Rufus FreeOS ile güncellemeyi denedim yine aynı hatayı aldım. BIOS güncellenmediğinden olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır onla ilgili değil bende internetteki videolara aldanıp aldım oyunları açıyor bir 30 dk sonra bilgisayar kitleniyor. İade için gönderdi peder inşallah kabul edilir
bende 700w dell psu+xeon e3 1220 v6+8gb ram ile denedim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı