Vatan bilgidayardan sistem aldım, monte edilmemiş halde gelecek. Nevşehir'de bunun için 2-3 k istiyorlar. Kendim bileşenleri toplayabilir miyim? Yoksa bulaşmayım mı?
Vatan bilgidayardan sistem aldım, monte edilmemiş halde gelecek. Nevşehir'de bunun için 2-3 k istiyorlar. Kendim bileşenleri toplayabilir miyim? Yoksa bulaşmayım mı?
Hocam masa gibi düz bir alanda hatta yatağın üstünde bile yaparsınız. Termal macun falan gözünüzü korkutmasın ama bazı işlemci soğutucularını takması uğraştırıyor.
Hocam masa gibi düz bir alanda hatta yatağın üstünde bile yaparsınız. Termal macun falan gözünüzü korkutmasın ama bazı işlemci soğutucularını takması uğraştırıyor.
@mehmet günay
Sistem montaj videolarını adım adım izleyip uygularsan çok sorun değil. İlk sistem olacağı için yavaş yavaş montajlarsın.
Öğrenmek istiyorsan ve ilgin varsa montaj yapmayı deneyebilrsin. Önemli değil ben sadece oyunuma bakarım diyorsan başkasına yaptır.
Korkacak bir şey yok. Neyin nereye nasıl takilacagini kullanim kilavuzlarindan internetteki yuzlerce icerikten ogrenebilirsin. Bu isin puf noktasi nazik olmak. Sabirla ve dikkatlice topla sistemini.