OEM sistem nasıl monte edilir?

mehmet günay

Zeptopat
Daha fazla  
Vatan bilgidayardan sistem aldım, monte edilmemiş halde gelecek. Nevşehir'de bunun için 2-3 k istiyorlar. Kendim bileşenleri toplayabilir miyim? Yoksa bulaşmayım mı?

Elin tornavida tutuyorsa yaparsın. Sakin ol ve detaylı sistem toplama videosu aç ve ona uyup montajını yap.

Youtube'da bir sürü video var videoların yardımıyla ve dikkatli davranarak çok rahat kurarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vatan bilgidayardan sistem aldım, monte edilmemiş halde gelecek. Nevşehir'de bunun için 2-3 k istiyorlar. Kendim bileşenleri toplayabilir miyim? Yoksa bulaşmayım mı?
Hocam bence ytden izleye izleye yapın hem öğrenmiş olursunuz hemde eğlenceli oluyor bence. Zaten kablolama hariç sorun yaşancak bir yanı yok.

Elin tornavida tutuyorsa yaparsın. Sakin ol ve detaylı sistem toplama videosu aç ve ona uyup montajını yap.

Evet ama çok korkuttular bulaşma bilmiyorsam diye

Hocam bence ytden izleye izleye yapın hem öğrenmiş olursunuz hemde eğlenceli oluyor bence. Zaten kablolama hariç sorun yaşancak bir yanı yok.
Evet ama korkutan cok oldu macunu zor takması zor bi hatada sistem çöp olur vs

Evet ama çok korkuttular bulaşma bilmiyorsam diye

Evet ama korkutan cok oldu macunu zor takması zor bi hatada sistem çöp olur vs
Hocam masa gibi düz bir alanda hatta yatağın üstünde bile yaparsınız. Termal macun falan gözünüzü korkutmasın ama bazı işlemci soğutucularını takması uğraştırıyor.

Hocam masa gibi düz bir alanda hatta yatağın üstünde bile yaparsınız. Termal macun falan gözünüzü korkutmasın ama bazı işlemci soğutucularını takması uğraştırıyor.
Kule tipi işlemci sogutucu aldım oda mı zor takması

@mehmet günay
Sistem montaj videolarını adım adım izleyip uygularsan çok sorun değil. İlk sistem olacağı için yavaş yavaş montajlarsın.
Öğrenmek istiyorsan ve ilgin varsa montaj yapmayı deneyebilrsin. Önemli değil ben sadece oyunuma bakarım diyorsan başkasına yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…