OEM Windows 10 Pro Lisansı Nereden Alınır?

Önceki satışlardaki geri dönüşlere veya yorumlara bakıp alabilirsiniz. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Hocam zaten bilinçli bir insan öyle yapar, yapmalı da. Bu siteye bir bakacağım.

Peki Gittigidiyor üzerinde hangi satıcılar iyi? Onu da değerlendireceğim.

Güvenilir mi acaba nasıl bu kadar ucuz oluyor?
Bu keyleri normalde bilgisayar üreticilerine satıyorlar. Ama bu arkadaşlar bilgisayar üreticilerine satılan anahtarları topluca alıyorlar. Bundan dolayı ucuz. Orijinaldir ama bu anahtarlar.

100 TL gibi yüksek fiyatlar vermenize gerek yok, 8TL'ye Amazon'da bulabilirsiniz, Retail veya OEM olduğundan emin olduktan sonra alabilirsiniz, Amazon veya eBay gibi satıcı ile sorun yaşadığınız zaman karşınızda muhatap bulabileceğiniz bir yerden almanızı öneririm.

Arkadaşlar bilgilendirmemi yapma zamanım geldi. Gittigidiyordan aldım, adamlar yanlış gönderim yapmışlar. Windows 8.1 Enterprise MAK key gönderdiler.
İade isteğim kabul edildi. Aldığım para ile Sağlam Lisans üzerinden aldım. Windows 7 Pro anahtarı gönderdiler, iade istedim. Sonra etkinleştirir dediklerinden denedim ve etkinleştirme yaptı.

Girdiğim Windows 7 Pro anahtarı bir Windows 10 Pro OEM anahtarına dönüştü. (Anahtar girilince yükseltme algılayıp bana orijinal ve OEM bir ürün anahtarı verdi Microsoft.)

Şu anda Vostro 5468 model şahsi bilgisayarımda OEM anahtar ile etkinleştirilme yapılmış durumda. Herkese teşekkür ederim.

(Windows 7 olarak beni görüyorsanız nedeni, kuzenimin eczanesindeki yedek bilgisayarı kullanıyorum.)
80 liraya aldım bu arada bilgilendireyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı