Oem Windows 8.1 Anahtarı

Daha fazla  
G2A'den Windows 8.1 Pro CD-Key almayı düşünüyorum fakat kafamda birkaç soru var.
Link burada: Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit OEM CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM

1- Oem CD-Key'ler sadece bir bilgisayarda kullanılıyormuş. O zaman ben şu an kullandığım bilgisayardaki Windows 8.1'i etkinleştirdikten sonra, bu bilgisayarın HDD'sini sıfırlayıp yeni toplayacağım sistem'de kullanabilir miyim ?
2- Bu Key'i aldıktan sonra Windows 10'a nasıl yükseltebilirim ?
3- Sitede "Language Availeable" kısmında yani dil kısmında Türkçe yok. İngilizcem orta düzeyde ama ben Türkçe kullanmak istiyorum. Bunun için dil paketini Windows Update'den bulabilir miyim ?
4- G2A'in kendisinden alacağım için G2A Shield Koruması'nı kapatıcam. Nasıl olsa sitenin kendisinden alıyorum. Bir sorun olmaz değil mi ?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
1: Slm. bende senin almak istediğini aldım. Acele edip hevesle aldım ama sonra
Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM
bunu gördüm pişman oldum. Bunu alırsan istediğin bilgisayarda kullanırsın ama oem alırsan kullanamazsın.
2: Windows 10 a yükseltirsin sorun olmaz ben bütün orijinallik denemelerini yaptım hatta telefonla etkinleştirme yaptım. Şayet sorunlu bir key olsaydı telefonla etkinleştirme yapılamazdı.
3: Türkçe Windows 8.1 i etkinleştirirsin sorun yok. Ama normal bir yerden indirdiğin win.8.1 pro ile kur ondan sonra http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=510815 bu programı kur. Bilgisayara kurduğun sistem hangisi ise yönergelerden onu seç ve direkt olarak Microsoft sitesinden orijinal indir tekrar tertemiz kur.
4: G2A Shield kapatırsan site sorumluluk kabul etmiyor. Yani olaki keyde sorun çıktı G2A sana yardımcı olmuyor bilgin olsun. Vereceğin para zaten çok az bir miktar bence ver muhatap olacağın birileri olsun. Saygılar...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı