Ön iki USB portu çalışmamaya başladı

ahmet081905

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Masaüstü Bilgisayarımda ön 2 USB portu çalışıyordu. Bugün harici CD okuyucu taktıktan sonra ön iki USB portu çalışmamaya başladı. Windows 10 kullanıyorum. Eskiden çalışıyordu fakat şuanda hiç çalışmıyor. Flash bellek takınca flash fazla ısınıyor ve okumuyor flashı. Lütfen bilgisi olan biri yardım edebilir mi ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici optik sürücü portların bağlı olduğu yongaya zarar vermiş gibi. Anakart marka modeli ne idi? Servislik iş var bence, BIOS sıfırlama veya güncelleme işe yaramayabilir.

Harici optik sürücü portların bağlı olduğu yongaya zarar vermiş gibi. Anakart marka modeli ne idi? Servislik iş var bence, BIOS sıfırlama veya güncelleme işe yaramayabilir.

Ön portların bağlı olduğu kartta sıkıntı çıkmış olamaz mı recep bey ilk onları kontrol etse ?

anakart olarak asus z270 e kullanıyorum aslında harici cd okuyucuyu takınca ışığı yanıyor ama hiç bir şeyi okumuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…