R5 5600'e sıvı soğutucu bana sorarsan overkill- iade edip kaliteli bir kule tip soğutucu alsan hem bu fan yeri degiştirmekle vs. uğraşmazsın hem de soğutma değerleri birbirine ço.
R5 5600'e sıvı soğutucu bana sorarsan overkill- iade edip kaliteli bir kule tip soğutucu alsan hem bu fan yeri degiştirmekle vs. uğraşmazsın hem de soğutma değerleri birbirine çok yakın olur.
Piyasada ki en kalitelisi; Tartışmasız Noctua.Kaliteli ne önerebilirsiniz?
Piyasada ki en kalitelisi; tartışmasız Noctua.
En iyi fiyat performans ürünleri arasında ise;
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.326,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
CPU_FAN portuna.
Stock soğutucuyu sök. Çapraz şekilde vidaları çevir, öyle gevşet.
CPU_FAN portuna.
Stock soğutucuyu sök. Çapraz şekilde vidaları çevir, öyle gevşet.
Ardından sağa sola minimal hareket ettirerek çıkar. Hızlıca çekersen CPU'da yapışabilir. Her şeyi yaptıktan sonra liq Cooler'ı soketlere denk gelecek şekilde yerleştir, CPU_FAN portuna montajla.
3 pin mi 4 pin mi splitterlar?
3 tane pin girişi olan CPU_FAN'ya da varsa aıo_pump portuna,
4 pin girişli olanlar radyatörler için onun da anakart üzerinde ki girişi cpu_opt.
Bildiğim kadarıyla PWM splitter ile geliyor o model- içinde varsa ikisini birbirine bağlayıp tek bir output elde edip yine cpu_opt portuna bağlayabilirsin.
Hocam evet ama cpu_opt bir de aıo_pump göremedim anakart modeli ASUS A520M-K sadece CHA_FAN CPU_FAN var model bana uymuyor diye düşündüm ama alırken vatandaki kişilere belirttim anakart modelini.
Tamam işte o elindekiler PWM splitter. Radyatöre montajla, birbiriyle bağla, CHA_FAN'a montajla.Hocam evet ama cpu_opt bir de aıo_pump göremedim anakart modeli ASUS A520M-K sadece CHA_FAN CPU_FAN var model bana uymuyor diye düşündüm ama alırken vatandaki kişilere belirttim anakart modelini.
Ayrıca bunlarda var.
Tamam işte o elindekiler PWM splitter. Radyatöre montajla, birbiriyle bağla, CHA_FAN'a montajla.
Atacağım video nasıl yapacağını gösteriyor. PWM kısmını bul ama önerim hepsini izlemen.