M monny Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Herkese iyi günler 4 aydır spor salonuna gidiyorum arka kolum gayet iyi gelisip kalın görünmesine rağmen ön kolum çok ince bu yüzden vicüdumu çok zayıf gösteriyor ön kolumu nasıl kalınlaştırabilirim?
Herkese iyi günler 4 aydır spor salonuna gidiyorum arka kolum gayet iyi gelisip kalın görünmesine rağmen ön kolum çok ince bu yüzden vicüdumu çok zayıf gösteriyor ön kolumu nasıl kalınlaştırabilirim?
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.286 Çözümler 4 15 Aralık 2024 #2 Ön kol (forearm) egzersizleri yaparak.
M monny Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 ahmttunc dedi: Ön kol (forearm) egzersizleri yaparak. Genişletmek için tıkla... Zaten sırt günü ve kol gününde yapıyorum ona rağmen kalınlaşmıyor.
ahmttunc dedi: Ön kol (forearm) egzersizleri yaparak. Genişletmek için tıkla... Zaten sırt günü ve kol gününde yapıyorum ona rağmen kalınlaşmıyor.