Ön lisans bölüm önerisi

iamshared

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, ön lisans bölümü okuyup DGS ile 4 yıllığa tamamlama hedefim var. Aklımda dış ticaret, lojistik, web tasarlama ve kodlama gibi bölümler var. Sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı olur ya da önerebileceğiniz bir ön lisans bölümü var mı?

DGS ile işiniz zor olabilir hocam, başarısız olma oranı çok yüksek olan bir sınav ÖSYM istatistiklerine göre de. Zor bir sınav. 2 Yıllık lojistik veya web tasarım önerimdir.

Sağlık bölümlerini tercih edin DGS ile hemşireliğe tamamlarsınız.

Tıbbı görüntüleme yaz 2. sınıfta KPSS çalış anında atan. Düşük iş saati hemşirelere yakın para ve daha rahat. DGS zırvalığıyla uğraşma TYT AYT yapamayan DGS'yi de çok iyi yapmaz

DGS ile işiniz zor olabilir hocam, başarısız olma oranı çok yüksek olan bir sınav ÖSYM istatistiklerine göre de. Zor bir sınav. 2 Yıllık lojistik veya web tasarım önerimdir.

Hocam web tasarım bana da mantıklı geldi ama çok olumsuz yorum var. Bu konuda görüşünüz nedir?

Sağlık bölümlerini tercih edin DGS ile hemşireliğe tamamlarsınız.

Hocam sağlık bölümleri ilgili çekmiyor.

Tıbbı görüntüleme yaz 2. sınıfta KPSS çalış anında atan. Düşük iş saati hemşirelere yakın para ve daha rahat. DGS zırvalığıyla uğraşma TYT AYT yapamayan DGS'yi de çok iyi yapmaz

Hocam TYT puanım çok düşük değil. Paragraf sorularından kaybettim. KPSS, DGS'den daha mı kolay.

Web için oldukça olumsuz yorum var, bunun sebebi konu anlatımlı tarzda derslerin işlenmesi ve eğitimde eksiklikler. Tamamen okuyacak kişinin kendisini geliştirmesine kalan bir bölüm, okul pek bir şey katmaz gibi duruyor. Uygulamalı derslerin azlığı en büyük eksi. Kendiniz ilerletirseniz mantıklı yok yapamam derseniz her ünide isminde ufak değişiklik oluyor Lojistik, Lojistik Yönetimi veya Tedarik zinciri yönetimi okumanızı tavsiye ederim. 2. Üni olarak Lojistik bitirdim.

KPSS bence DGS'den daha kolay bu size bağlı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…