Ön muhasebe programında e-faturaya geçiş zor mu?

birdenbire

Yoctopat
Daha fazla  
Şu e-fatura olayında benim kafamı çevremdeki arkadaşlarım çok karıştırıyor, kimisi diyor ki çok zor kimi diyor ben çok kolay hallettim. Bir ortası yok mu bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok yahu niye zor olsun, temel bilimlere bak sen. Programda ne araman lazım?

Satılan Mal Cinsi - Adet - Fiyat - KDV Oranı (varsa+ÖTV). Tümevarımla başla, basit düşün.

kullandığın ön muhasebe programına göre kolaylığı zorluğu değişir muhtelemelen o arkadaşların farklı programları kullanıyorlardır.

ben daha önce farklı bir program kullanıyordum ama şimdi paraşüt kullanıyorum yeni başladım.

ben paraşüt kullanınca rahat ettim ve bu rahatlığa çabuk alıştım. cepten fatura kesmeye de başlayınca size de hiç zor gelmez. olurda bi noktada takılırsanız desteği arayın.

ben paraşüt kullanınca rahat ettim ve bu rahatlığa çabuk alıştım. cepten fatura kesmeye de başlayınca size de hiç zor gelmez. olurda bi noktada takılırsanız desteği arayın.

anladım destek ekibi ile hiç görüşmedim ama bakalım süreç nasıl olacak…

dediğim gibi kullanımı çok rahat ve kolay ama takıldığınız yerde destek ekibini arayın zaten onlar size destek olmadan bırakmazlar

evet evet biliyorum dediğim gibi hiç kayıt açmadım ama destek ekibin uzmanılığa da paraşütü tercih etme sebeplerimden oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…