Hocam, bu ön ödemeli kartları anlayamıyorum. Onay için IBAN istiyorlar. Zaten banka hesabım olsa FUPS ve Tosla gibi şeyleri kim, niye kullansın?Maalesef başka yolu yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bu ön ödemeli kartları anlayamıyorum. Onay için IBAN istiyorlar. Zaten banka hesabım olsa FUPS ve Tosla gibi şeyleri kim, niye kullansın?Maalesef başka yolu yok.
Hocam, bu ön ödemeli kartları anlayamıyorum. Onay için IBAN istiyorlar. Zaten banka hesabım olsa FUPS ve Tosla gibi şeyleri kim, niye kullansın?
Tamam da limitleri IBAN olmadığı için düşürüyorlar. Düşük limitle büyük abonelikte yapamazsın. Kafam karıştı.Ön ödemeli kartları genellikle abonelikler için kullanıyorlar. İçerisinde para olmazsa abonelik yenileme işlemi yapılmaz ve eksi Bakiye'ye de düşmezsiniz. İçerisine ücreti yatırdığınızda manuel olarak ya da otomatik olarak Bakiye'yi çeker.
Bakiye yükleyip harcama yapmak için var. Yalnızca gerekeni yükleyip kullanabiliyorsunuz. Banka hesabınızdaki tüm bakiyenin bağlı olduğu bir kartı veya kredi kartınızı riske atmıyorsunuz. Ön ödemeli kartlar, genelde sadece kampanya oldukça bakiye yükleyip kullanmaya işe yarıyor. Ön ödemeli kartı her şey için kullanmak saçma.Hocam, bu ön ödemeli kartları anlayamıyorum.
Tamam da limitleri IBAN olmadığı için düşürüyorlar. Düşük limitle büyük abonelikte yapamazsın. Kafam karıştı.![]()
Hocam, bu ön ödemeli kartları anlayamıyorum. Onay için IBAN istiyorlar. Zaten banka hesabım olsa FUPS ve Tosla gibi şeyleri kim, niye kullansın?
18 yaşından küçük, banka hesabı açamayacak kişiler için.
Öyle lakin para biriktirme işi sıkıntı.18 yaşından küçük bir insan yüksek meblada bir abonelik yapabilir mi?
Bir de bu yönden düşünün.
İşte belirli bir IBAN vermiyor sana sorun bu.18 yaşının altındaysan ve aile izin vermiyorsa en mantıklı çözüm ön ödemeli kartlar oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.